Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odbio novi ugovor

Real optimističan u dovođenje prve mete za iduću sezonu unatoč strašnoj konkurenciji

Veznjak Napolija Fabian Ruiz tek treba produžiti ugovor s napuljskim klubom, a čelnici Reala optimistični su kako mogu osigurati njegove usluge na ljeto.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od glavnih ciljeva Reala za iduću sezonu je dovođenje Fabiana Ruiza iz Napolija. U Madridu su svjesni kako se suočavaju s jakom konkurencijom u Barceloni, Atleticu i Manchester Cityju, ali sve ukazuje na to da je igrač koji je rođen u Sevilli već mislima na Santiago Bernabeu.

Zanimanje Reala za Ruiza nije ništa novo, a pregovori između igračevih predstavnika i madridskog kluba su se intenzivirali. Ruiz je još ove sezone htio ostati u Serie A kako bi osigurao svoje mjesto na Euru 2020., ali nakon toga bi lako mogao napustiti Napulj.

Napoli je pokušao produžiti ugovor s igračem (koji trenutno istječe 2023.), ali bez uspjeha i trenutno ne postoji klauzula o otkupu ugovora. Čini se da se Ruizova taktika svodi na to da prihvati produljenje, ali uz klauzulu manju od 100 milijuna eura.

Real je dosad nailazio na probleme jer je predsjednik Napolija De Laurentiis odredio cijenu od 180 milijuna eura. No konačnu cijenu mogao bi odrediti Napolijev plasman u prvenstvu i hoće li osigurati nastup u Ligi prvaka.

Talijanska momčad trenutno je zauzeta obnavljanjem ugovora za Callejona i Mertensa, koji su obojica slobodni igrači od 1. srpnja 2020., zajedno s ugovorima Milika, Zelinskog i Maksimovića.

gol expired Rakitić najavio oproštaj od reprezentacije: ''Već neko vrijeme nisam razgovarao s Dalićem, nije me zvao'' divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider