Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neki su već prekriženi

Kaos u Napoliju: Pobuna Ancelottija i igrača, ljutiti De Laurentiis objavio transfer listu i poslao oštru poruku

Carlo Ancelotti odbio je razgovarati s medijima i odustao je od obavezne press konferencije za novinare nakon što je Napoli odigrao 1:1 s RB Salzburgom.

Kalidou Koulibaly i Carlo Ancelotti (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Napoli je imao dobru priliku osigurati top 16 Lige prvaka, ali pogodak Hirvinga Lozana poništio je Erling Haaland iz jedanaesterca. Ancelottijeva momčad je još jednom prokockala nekoliko prilika i dvaput gađala okvir gola.

Međutim, znakovi napetosti u Napulju su širih razmjera. Ranije ovog tjedna pojavila se informacija kako je predsjednik Aurelio De Laurentiis naredio da momčad ode u karantenu na sedam dana, ali neki su se pobunili.

gol expired Mislili smo da se ovom Dinamu to ne može dogoditi. Svim ostalim u povijesti da, ali ovom ne divider

Izvještava se da se momčad odbila vratiti u karantenu, a igrači su odlučili otići kući vlastitim vozilima ili s prijateljima i obitelji. Kako god bilo, čini se da je čak i UEFA ostala zatečena razvojem događaja za koje joj nije dano objašnjenje pa će i Napoli biti kažnjen zbog Ancelottijevog poteza.

No slijedi i kazna predsjednik Napolija. Kako prenosi Tutto Mercato, na transfer listu idu Allan i Kalidou Koulibaly, a ugovor se neće produžiti Callejonu i Mertensu. Prema zadnjim informacijama, Allan je bio vođa pobune nakon što im je predsjednik najavio sedmodnevnu karantenu, a igrači su na Brazilčevu inicijativu krenuli svojim kućama.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider