Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
USPIO JE

Mourinho junioru obećao kupiti tenisice od 800 eura ako zabije gol, on zabio dva

Felix Afena-Gyan je novi hit-igrač, a Mourihno ga obožava.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogmetaši Rome pobijedili su na gostovanju u Genovi s 2:0 (0:0) u posljednjoj nedjeljnoj utakmici 13. kola talijanske Serie A.

Otkriće dvoboja bio je 18-godišnji Ganac Felix Afena-Gyan, član juniorske momčadi Rome, koji je u igru ušao u 75. minuti i s dva prekrasna pogotka donio pobjedu momčadi koju vodi Jose Mourinho.

gol expired VIDEO Vođa navijača Lyona opalio šamar huliganu koji je pogodio Payeta u glavu divider

Svoj prvijenac u Serie A Afena-Gyan postigao je u 82. minuti, nakon dodavanja Henriha Mihitarjana, kad je iz prve poslao loptu u donji lijevi kut Genoinih vrata. Pobjedu Rome zapečatio je u četvrtoj minuti sučevog dodatka prekrasnim pogotkom u gornji lijevi kut. Vratar domaćih Sirigu se ispružio koliko je mogao, ali nije mogao zaustaviti loptu koja je završila u rašljama.

Mourinho mu obećao tenisice

Mladom junioru Jose Moirunho je obećao kupiti tenisice od 800 eura ako uspije zabiti gol, a nakon utakmice Mourinho je to otkrio novinarima i sada mora u trgovinu po njih.

gol expired Tjedan iz snova za napadača Hajduka: Zabio nakon tri mjeseca, srušio velikog rivala i dobio prinovu u obitelji divider

Milan Badelj je bio u igri do 90. minute za Genou, a u 54. minuti je zaradio žuti karton. Vratar Adrian Šemper je ostao na klupi za pričuve.

Roma je pobjedom došla na 22 boda i popela se na peto mjesto na ljestvici.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider