Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije se proslavio

VIDEO Vođa navijača Lyona opalio šamar huliganu koji je pogodio Payeta u glavu

Prekinut je susret Lyon - Marseille jer je Payet pogođen u glavu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Derbi susret 14. kola francuskog nogometnog prvenstva između Lyona i Marseilla prekinut je u petoj minuti, nakon što je gostujući veznjak Dimitri Payet pogođen u glavu plastičnom bocom punom vode dok je izvodio korner.

Veznjak OM-a pripremao se izvesti korner kada je pogođen u lijevu stranu lica. Sudac Ruddy Buquet je odmah prekinuo susret i poveo momčadi u svlačionicu, a policija je ubrzo pronašla i privela krivca.

gol expired Lovre Kalinić bocnuo Armadu zbog akcije noć uoči derbija: ''Ako vam je ostala još koja petarda...'' divider

Nakon utakmice vođa navijača Lyona opalio je šamar huliganu koji je pogodio Payeta, a snimku možete pogledati OVDJE.

Prekid je trajao dva sata prije nego što je donesena odluka kako se večeras više neće igrati, premda se nakon sat vremena pauze činilo kako će se dvoboj ipak nastaviti.

gol expired Hajduk se oglasio o huliganskim napadima u Rijeci: Osim na terenu, neugodno je bilo i u loži divider

"Incident je izolirani čin i stoga će se utakmica nastaviti", bila je službena odluka. Međutim, u gostujućim redovima bili su bijesni zbog ovakve odluke i nisu željeli istrčati na travnjak. Igrači Lyona zagrijavali su se više od 15 minuta čekajući nastavak susreta, no gosti su ostali u svlačionici. Umorni od cijele situacije, koja je bez konačne odluke predugo trajala, navijači su počeli napuštati tribine stadiona.
Nakon dva sata službeni spiker je pozvao navijače da napuste stadion dodavši kako je "Liga odlučila ne nastaviti utakmicu".

"LFP oštro osuđuje nasilnu agresiju koju je pretrpio Dimitri Payet tijekom susreta Lyon - Marseille. Unatoč čvrstoći odluka Disciplinske komisije LFP-a od početka sezone (oduzimanje bodova, utakmice iza zatvorenih vrata, zatvaranje tribine) i radu provedenom s državnim tijelima na učinkovitijem kažnjavanju nasilnih pojedinaca na stadionima, ovi novi ozbiljni incidenti podsjetnik su da je sigurnost utakmica odgovornost domaćeg kluba i lokalnih vlasti, koje su u konačnici odgovorne za nastavak ili definitivno zaustavljanje utakmice", poručilo je vodstvo Lige.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider