Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čestitamo

Tjedan iz snova za napadača Hajduka: Zabio nakon tri mjeseca, srušio velikog rivala i dobio prinovu u obitelji

Slovenac je ovog ljeta stigao u Hajduk, a u 14 nastupa upisao je četiri pogotka i dvije asistencije.

Nogometaši Hajduka stigli su na dramatičan način do pobjede protiv Rijeke u derbiju 16. kola Prve HNL na Rujevici, slavili su pogotkom slovenskog napadača Jana Mlakara koji je u posljednjim sekundama utakmice zabio za 3:2.

22-godišnji Slovenac vjerojatno živi najljepše dane svog života, jučer je zabio pogodak za važna tri boda koja su Splićane ponovno vratila u borbu za vrh ljestvice, a prije samo nekoliko dana stigla je i prinova u njegovu obitelj.

Supruga Ana rodila je prvo dijete, kćerkicu Miju nakon čega su uslijedile brojne čestitke, a klub koji ga je iznenadio jednim poklonom - članskom iskaznicom, medvjedićem i dresom za malenu Miju.

Sigurno je to movitiralo Mlakara koji se vratio u momčad nakon kraće pauze, propustio je tako dvije posljednje utakmice Hajduka zbog ozljede, a onda u 80. minuti ušao u igru protiv Rijeke i 17 minuta kasnije zasjao na najbolji mogući način.

gol expired Hajduk se oglasio o huliganskim napadima u Rijeci: Osim na terenu, neugodno je bilo i u loži divider

Nakon jednog udarca iz kute kojeg je izveo Lovrencsiscs, Ljubičić je glavom vratio loptu u sredinu peterca, gdje se najbolje snašao 22-godišnji Slovenac i glavom to pospremio u domaću mrežu za veliko slavlje na terenu, ali i među gostujućim

Sjajna je to vijest za Mlakara koji je silovito krenuo u dresu Hajduka, u prvom susretu protiv Lokomotive odmah je zabio dva pogotka, a onda se praktički ugasio.

Sljedeći pogodak zabio je tri kola kasnije protiv Gorice, a tome je pridodao i asistenciju. Bilo je to početkom kolovoza, a čak tri mjeseca čekao je na novi pogodak, ali vjerojatno nije mogao izabrati bolji trenutak.

Tjedan iz snova, rekli bismo.

Pogodak Jana Mlakara za pobjedu Hajduka na Rujevici

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider