Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lijepe vijesti iz Poreča

Jarni dobio otkaz usred turnira, ali to nije obeshrabrilo mlade Vatrene: Osvojili su prvo mjesto

Robert Jarni dobio je otkaz na klupi Hrvatske U-17 zbog izjave da će navijati za Betis protiv Dinama.

Robert Jarni (Foto: Vlado Kos/Cropix)

Hrvatska nogometna reprezentacija do 17 godina, koju je još početkom ovog tjedna vodio proslavljeni reprezentativac Robert Jarni, osvojila je prvo mjesto na međunarodnom turniru u Poreču.

U susretu posljednjeg trećeg kola mladi hrvatski igrači su remizirali 0:0 protiv vršnjaka iz Bugarske te su zadržali prvo mjesto na ljestvici sa sedam bodova. Druga je Turska s četiri, Bugarska treća s tri, dok je posljednje mjesto zauzela Grčka s jednim bodom.

Robert Jarni FOTO Na stadionu Betisa osvanula poruka za Roberta Jarnija divider

Dok je još Jarni bio izbornik Hrvatska U17 je pobijedila vršnjake iz Grčke s 1:0, a potom i Tursku 4:2. Najbolji hrvatski strijelac na turniru bio je Mislav Ćutuk s dva pogotka.

Jarni je ovog tjedna morao napustiti izborničku dužnost odlukom HNS-a nakon neprimjerenih izjava u javnosti povodom utakmice Betisa i Dinama u Konferencijskoj ligi.

Betis - Dinamo Srpski novinar: "Dinamo je nedodirljiv. Ovo Zvezda i Partizan mogu samo sanjati" divider

Nakon toga proslavljeni Vatreni se oglasio priopćenjem za javnost u kojem je odgovorio na prozivke Brune Petkovića, koji ga je nazvao klaunom, i poslao poruku Savezu.

Zbog neprimjerene izjave HNS je pokrenuo i discplinski postupak protiv najboljeg igrača Dinama, objasnio je Tomislav Svetina u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider