Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrijedit će puno više

Legenda Reala oduševljena Modrićem: "To je neponovljivo, Lukina kuća je kao muzej"

Predrag Mijatović u velikom je intervjuu za španjolsku Marcu nahvalio Modrića, ali i istaknuo kako su uspjesi ove momčadi u posljednjih deset godina neponovljivi.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Crnogorski napadač Predrag Mijatović, nakon ispadanja Reala od Manchester Citya, za Marcu je dao veliki intervju u kojemu se dotaknuo svog gola za pobjedu protiv Juventusa 1998. godine, Galacticosa, ali i Modrića te njegovih pet naslova Lige prvaka.

Mauricio Pochettino Pochettino želi pojačanje na vratarskoj poziciji: Kovačić u velikom transfernom paketu divider

"Moja generacija je bila jako dobra, i Galacticosi su imali svoje zlatno doba, ali ono što je ova generacija postigla u posljednjih 10-11 godina je neponovljivo. Osvojiti pet Liga prvaka, osvojiti toliko titula“ izjavio je Mijatović te dodao;

"Kada odem u Modrićevu kuću i vidim gdje drži trofeje, to je kao muzej. Ima 25 titula i Zlatnu loptu, zamislite! A ja mu kažem: Lukita, sve će to jednog dana vrijediti puno više od svih tih novaca koje si uspio zaraditi kao nogometaš. Jer je neponovljiv i nedostajat će nam".

Istaknuo je Mijatović kako ne vjeruje da je ovo kraj te velike generacije te se nada da će sljedeće sezone Modrić, Benzema, Kroos i društvo krenuti u osvajanje petnaeste Lige prvaka.

Luka Modrić Modrić ljutito zagalamio u svlačionici nakon Realova fijaska u Manchesteru: Evo što je uzviknuo! divider

"Real je posljednjih godina fantastično vođen. Otišli su igrači za koje su mnogi mislili kako je bez njih nemoguće pobijediti, no uspjeli su. Doveli su mlade, a tu prije svega mislim na Viniciusa i Rodryga, zatim Camavingu, Tchouamenija i Valverdea. Doći će još više mladih igrača, a tu su veterani koji su jezgra momčadi, poput Modrića, Kroosa, Benzeme ili Courtoisa" rekao je Mijatović koji je i sam obnašao funkciju sportskog direktora u Realu. Upravo je on jedan od najzaslužnijih za Modrićev dolazak u Kraljevski klub jer ga je osobno preporučio Joseu Mourinhu.

Legendarni napadač osvrnuo se i na glasine oko dolaska Haalanda i Mbapea.

„Veterani će otići i počet će nova era, ali nemate jamstva da ćete nastaviti s osvajanjima njihovim dolaskom. Uvjeren sam da je ono što smo doživjeli u posljednjih deset godina Reala neponovljivo“ zaključio je crnogorski stroj za golove.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider