Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potop Kraljeva

Modrić ljutito zagalamio u svlačionici nakon Realova fijaska u Manchesteru: Evo što je uzviknuo!

U svlačionici Reala vladala je komorna atmosfera nakon debakla Madriđana u Manchesteru…

Luka Modrić (Foto: Afp)

Real Madrid prošao je kao bos po trnju na Etihadu. Pretrpio je pravi debakl, Manchester City porazio ga je s visokih 4:0, a moglo je biti i znatno gore za Madriđane da Thibaut Courtois nije poskidao nekoliko zicera u prvih pola sata utakmice.

Brahim Diaz i Florentino Perez Predsjednik Reala ljutit kao ris: Sprema čistku i dovodi pojačanja, jedna zvijezda silno razočarana divider

"Ovom utakmicom Realova šampionska momčad doživjela je globalni krah", piše Defensa Central i dodaje da se momčad Carla Ancelottija nije mogla suprotstaviti ofenzivni Građana ni u jednom trenutku.

Jedan od dionika u ovom debaklu Reala bio je hrvatski kapetan Luka Modrić, koji nije završio utakmicu. Zamijenio ga je sredinom drugog poluvremena Antonio Rüdiger, što je omogućilo Carlu Ancelottiju da postavi Eduarda Camavingu u vezni red.

Modrić zagalamio u svlačionici

Defensa Central piše da je hrvatski kapetan svjestan svoje loše partije na Etihadu, što si nije libio glasno zamjeriti.

Luka Modrić, Antonio Rüdiger i Carlo Ancelotti Madridske perjanice razočarane Realovom igrom, Modriću loše ocjene: "Ancelotti treba četiri-pet pojačanja" divider

"Modrić je krivio sebe za lošu večer Reala jer je svjestan da igra cijele momčadi, posebice napada, najviše ovisi o izvedbi veznog reda", piše španjolski portal i konstatira da je Realova desetka izgubila puno lopti i griješila u prvom dodiru, a sve to Modrić si je glasno zamjerio, kako piše Defensa Central, kada je došao u svlačionicu, u kojoj je vladala komorna atmosfera.

"Luka, igrao si katastrofalno", samokritički je kazao tako da ga čuju suigrači.

Kevin De Bruyne VIDEO Otkriveno što se De Bruyne derao Guardioli za vrijeme utakmice divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider