Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odjeci debakla

Predsjednik Reala ljutit kao ris: Sprema čistku i dovodi pojačanja, jedna zvijezda silno razočarana

Florentino Perez bio je jako ljutit nakon uvjerljivog poraza i loše igra Real Madrida protiv Manchester City u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka…

Brahim Diaz i Florentino Perez (Foto: Afp)

Fijasko Reala na Etihadu sasvim sigurno imat će posljedice. Ne može to proći bez odgovora čelnika Reala. Tako je uvijek bilo i tako će uvijek biti na Santiago Bernabeuu. Real nije naučio na poraze, pogotovo tako uvjerljive, koji znaju ostaviti traumatične posljedice.

Luka Modrić Modrić ljutito zagalamio u svlačionici nakon Realova fijaska u Manchesteru: Evo što je uzviknuo! divider

Manchester City u svakom je pogledu nadigrao Real. Slavio je s visokih 4:0, no Madriđane više od toga peče što je Real ponižen igrom. Dominacija Građana bila je golema, kao da igraju s nekom niželigaškom momčadi. 

Perez ljutit kao ris

Sve skupa znači samo jedno: naljeto će biti jako prometno na Bernabeuu. Bit će dolazaka, ali i odlazaka.

Poznati španjolski novinar i voditelj Josep Pedrerol objavio je da je Florentino Perez bjesnio nakon predstave svojih pulena na Etihadu.

"Florentino je jako ljutit zbog imidža koji pokazuje momčad. Nije čak ni razgovarao s igračima. Bit će ovo intenzivno ljeto", rekao je voditelj u popularnoj televizijskoj emisiji El Chiringuito.

Kevin De Bruyne VIDEO Otkriveno što se De Bruyne derao Guardioli za vrijeme utakmice divider

Predsjednik Reala dosad nije vukao drastične poteze. Očito je čekao što će biti u Ligi prvaka. Prvenstvo je već davno izgubljeno, Barcelona je i matematički osigurala naslov prvaka, a jedini trofej ove sezone za Madriđane bit će Kup kralja. Premalo za Real.

Zasad je jedino poznato da Mariano napušta Real na kraju sezone. Od šestorice kojima je istječe ugovor i koji mogu nastaviti iduću sezonu, trojica će ih gotovo sigurno produljiti. Tako špekuliraju madridski mediji.

Modrić, Kroos i Benzema produljuju ugovor

Madridski mediji uvjeravaju da su Benzema, Modrić i Kroos već postigli dogovor koji bi samo trebalo javno objaviti. Zasad se ne čini da će se to promijeniti nakon katastrofe u Manchesteru, ali ništa ne treba uzeti zdravo za gotovo.

U Realu je uvijek štošta moguće nakon ovakva potopa. Slika se na Bernabeuu brzo mijenja, jedan važan poraz ili pobjeda bitno utječu na situaciju.

Nacho, Marco Asensio i Ceballos ostala su tri igrača kojima ugovor istječe 30. lipnja. Od te trojice čini se da je najbliži ostanku Marco Asensio, koji je već razgovarao s čelnicima o toj temi. Dvojbe su oko Nacha i Ceballosa. Njih dvojica žele veću istaknutost, odnosno veću minutažu i nije jasno hoće li je imati u Realu.

Luka Modrić, Antonio Rüdiger i Carlo Ancelotti Madridske perjanice razočarane Realovom igrom, Modriću loše ocjene: "Ancelotti treba četiri-pet pojačanja" divider

Andaluzijski veznjak je taj koji najviše dvojio oko prihvaćanja ponude o produljenju. Osim toga, dolasci Brahima, koji se vraća s posudbe u Milanu, a vjerojatno i Bellinghama, izravno pogađaju Ceballosa.

Tko bi još mogao otići, a da to bude iznenađenje? Možda Antonio Rüdiger. Engleski mediji pišu da je njemački stoper u jako ljutitom raspoloženju prošao kroz miks-zonu i napustio Etihad. Rüdiger je navodno razočaran Carlom Ancelottijem i njegovom odlukom da ga ostavi na klupi.

Rudiger silno razočaran

Smatra da je partijom u prvoj utakmici zaslužio biti starter. Talijanski stručnjak dao je prednost Ederu Militau i Davidu Alabi, dok je Rüdiger ušao tek sredinom drugog poluvremena umjesto Luke Modrića.

Španjolski mediji shvatili su da će Nijemac krenuti od prve minute, Ancelotti je prije utakmice objašnjavao da su ga krivo razumjeli i da nije rekao da će Rüdiger biti u prvih 11.

Hoće li ova epizoda ostaviti traga u njihovim odnosima, vrijeme će pokazati. Kako je najavljeno, Ancelotti ostaje na klupi Reala, a Rüdiger će možda razmisliti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider