Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
visoke tenzije u kataloniji

Messi progovorio o sukobu i skandalu u Barceloni: "Nisam mu to mogao dopustiti"

Kapetan Barcelone oglasio se o nedavnim događajima koji su potresli Camp Nou...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Taman kad se stišala jedna kriza, Barcelonu je potresla druga. Sukob Lionela Messija i Erica Abidala već je bio pod tepihom kada se pojavila afera BarcaGate, otkriće da je uprava kluba plaćala PR tvrtku kako bi branila ugled predsjednika Josepa Mariju Bartomeua te blatila bivše i sadašnje igrače, kao i potencijalne oponente na klupskim izborima.

U jeku kriznih vremena veliki intervju Mundo Deportivu dao je Lionel Messi. On je bio jedan od četiriju kapetana Barcelone na sastanku s Bartomeuom nakon što je isplivala afera s agencijom.

gol expired Nastavak skandala u Barceloni: Pique oštro odgovorio, jasna poruka upravi kluba divider

"Iznenadilo me to jer sam bio na putu, a saznao sam kad sam se vratio. Predsjednik je u privatnosti kapetanima rekao isto što i javnosti", potvrdio je Messi da je bilo kriznog sastanka nakon afere.

"Malo je čudno da se takve stvari događaju, ali rekli su da će biti i dokaza, pa pričekajmo da vidimo je li to istina. Ne mogu reći puno više", dodao je Messi.

gol expired Ugledni L'Equipe objavio ime novog trenera Milana: Prema tome Boban, Maldini i Pioli postaju bivši divider

Messi se oglasio i o sukobu s Ericom Abidalom. Podsjetimo, sve je počelo nakon što je Abidal prozvao igrače, što je izazvalo javni Messijev odgovor.

"Ne znam što mu je bilo da to kaže, a odgovorio sam jer sam se osjećao napadnuto. Osjetio sam da je napao igrače. Puno se priča da igrači, pogotovo ja, odlučujemo o pojačanjima i smjenjujemo trenere. On je sportski direktor koji odlučuje o tome i mora preuzeti odgovornost. To sam htio raščistiti, nisam mogao dopustiti sportskom direktoru da me tako napadne."

gol expired Zvijezda Tottenhama poludjela nakon izmjene, poletjela je boca: Mourinho ga bocnuo u svom stilu divider

"Bio je to napad na mene kao kapetana i čovjeka. Prvo jer je napao svlačionicu. Rekao sam mu da ponudi konkretna imena umjesto da generalizira. Također je to bilo i na osobnoj osnovi jer, kao što sam već rekao, puno se priča da sam ja glavni u klubu, a to nije istina", dodao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider