Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
klasični jose

Zvijezda Tottenhama poludjela nakon izmjene, poletjela je boca: Mourinho ga bocnuo u svom stilu

Letjele su boce i kopačke po klupi Tottenhama...

Tottenham, finalist Lige prvaka prošle sezone, nije se dobro proveo u prvoj utakmici osmine finala.

RB Leipzig bio je puno bolji protivnik u Londonu, a ostaje dojam da su Spursi mogli proći i puno gore od poraza 1:0. Drugoplasirana momčad Bundeslige napadala je u valovima, već u prvih minutu i pol imali su četiri udarca po golu, dok se Tottenham uglavnom mučio bilo što kreirati na drugoj strani terena.

Frustrirajuću večer za Spurse odlično opisuje reakcija Delea Allija, koji je izašao iz igre u 64. minuti. Alli je bijesno bacio bocu u pod, poletjele su i kopačke u jednom trenutku, nakon čega je do očiju prekrio lice dresom i utučeno promatrao poraz svoje momčadi.

gol expired Guardiola ogorčen na komentare Barce zbog UEFA-ine kazne: ''Ne pričajte preglasno'' divider

Novinari su na press-konferenciji nakon utakmice upitali Josea Mourinha za komentar.

"Išli smo u bitku s pištoljem bez metaka"

"Mislim da je bio ljutit zbog svoje izvedbe, a ne na mene. Mislim da mu je jasno zašto sam ga zamijenio, momčad je napredovala poslije toga", rekao je u svom stilu Mourinho.

Portugalski strateg nije izgledao previše uznemireno i smatra da njegova momčad može proći dalje.

''Izgubili smo 1:0, a ne 10:0. Ne bismo bili prvi koji su doma izgubili prvu utakmicu pa prošli u gostima", rekao je, ali ipak se požalio i na ozljede. Spursi će neko vrijeme biti bez Heung-Min Sona i Harryja Kanea.

gol expired Atalanta i Pašalić oduševili Italiju, zbog jedne karakteristike posebno su opasni: "Oni su naš ponos" divider

''To je kao da idete u bitku s pištoljem bez metaka. Napravili smo što smo mogli'', rekao je Mourinho.

S mecima ili bez njih, Mourinho će morati pronaći način za pobjedu ako želi prekinuti svoj rekordni negativni niz. Bez slavlja je u već sedam uzastopnih utakmica nokaut-faze Lige prvaka, što mu je najduži crni niz u karijeri u toj fazi natjecanja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider