Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odgovorio Bartomeuu

Guardiola ogorčen na komentare Barce zbog UEFA-ine kazne: ''Ne pričajte preglasno''

Pep Guardiola rekao je svom bivšem klubu Barceloni ''ne pričajte preglasno'' nakon što je njezin predsjednik Josep Maria Bartomeu zahvalio UEFA-i što je Manchester Cityju uručio dvogodišnju zabranu nastupa u europskim natjecanjima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester City pokušati će osporiti zabranu i novčanu kaznu od 30 milijuna eura na Arbitražnom sportskom sudu, a Guardiola je rekao kako vjeruje da će ''istina prevladati'' i da će se sankcije poništiti.

Bartomeu je u utorak rekao kako je sretan što je UEFA poduzela određene mjere.

''Zahvaljujemo UEFA-i, koja je posljednjih godina bila sigurna da će pratiti financijski fair-play'', izjavio je predsjednik Barcelone.

No njegovi komentari izazvali su snažnu Guardiolinu reakciju.

''Ne znam jesu li me špijunirali'', rekao je Guardiola, koji je za Barcu skupio gotovo 500 nastupa i kasnije donio rekordnih 14 trofeja u četiri sezone.

gol expired Guardiola otkrio što možemo očekivati od igrača Cityja, istupio i Sterling: ''Ako se i to dogodi'' divider

''Ako se to dogodilo, znaju me pa me nije potrebno špijunirati. Ako su sretni zbog toga što smo suspendirani, rekao bih predsjedniku Barce da nam daju pravo na žalbu. Vjerujemo da smo u pravu i žalit ćemo se'', izjavio je menadžer Cityja.

''Međutim, dao bih savjet Barceloni da ne priča preglasno jer svi su ponekad uključeni u neke situacije. Žalit ćemo se i nadamo se da ćemo u budućnosti moći igrati Ligu prvaka protiv Barcelone'', dodao je.

Guardiola je istaknuo da ne želi napustiti City, čak i ako se potvrdi kazna, rekavši da će u bilo kojem slučaju odraditi ugovor koji traje do kraja sljedeće sezone.

''Kad netko vjeruje da je u pravu, borit će se do kraja i to je ono što ćemo učiniti'', zaključio je Guardiola.

gol expired Nastavak skandala u Barceloni: Pique oštro odgovorio, jasna poruka upravi kluba divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider