Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Proslava s navijačima

Messi briznuo u plač, emocije su prštale na sve strane: "Ovo je jedinstven trenutak, sanjao sam o tome"

S obzirom na prikazane emocije, lako je zaključiti koliko Messiju znači osvojeni trofej ovog ljeta s reprezentacijom Argentine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S trima pogocima protiv Bolivije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. Lionel Messi prestigao je Pelea na vječnoj ljestvici najboljih strijelaca nacionalnih selekcija Južne Amerike.

Pele je zabio 77 pogodak u 92 nastupa za Brazil, a Messi 79 u 153 nastupa za Argentinu. Gauči su drugi na ljestvici južnoameričkih kvalifikacija i prema bodovnom stanju vjerojatno će se bez većih problema plasirati u Katar.

Izljev emocija dogodio se nakon utakmice, koja se igrala na Monumentalu u Buenos Airesu pred 17 tisuća gledatelja. Gauči su prezentirali trofej Copa Americe pred svojim navijačima. Taj su trofej osvojili prvi put nakon 1993.

gol expired Messi prestigao Pelea i postao najbolji strijelac Južne Amerike: Zabio hat-trick, prvi gol prava majstorija divider

Argentina je u srpnju osvojila prvenstvo Južne Ameriike pobijedivši Brazil 1:0 u finalu na Maracani u Rio de Janeiru, no Gauči nisu imali priliku pokazati ga navijačima jer su u međuvremenu utakmice igrane pred praznim tribinama.

To je prvi Messijev veliki trofej s reprezentacijom Argentine, koja prije toga nije osvojila Copu od 1993., a svjetski prvak zadnji put je bila 1986. S obzirom na prikazane emocije, lako je zaključiti koliko Messiju znači osvojeni trofej s reprezentacijom.

gol expired Na pomolu veliki skandal: Igrao protiv Hajduka pa postao junak svoje reprezentacije, a iz kluba zatajili da je pao na doping-testu! divider

"Dugo smo čekali ovaj jedinstveni trenutak. Sanjao sam o tome i hvalu Bogu da mi se san ispunio. Neizmjerno sam sretan. Ovo je za moju obitelj koja me gleda s tribina i za sve Argentince. Moram priznati da sam jako uzbuđen“, kazao je Messi i briznuo u plač tijekom prezentacije trofeja.

Messi je podigao trofej i potom zajedno sa suigračima optrčao počasni krug uz gromoglasno skandiranje s tribina Monumentala. Emocije su prštale na sve strane. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider