Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Supruga sve vodi

Icardi daleko od dogovora s Interom: Evo koliku plaću traži i tko ga želi kupiti!

Mauro Icardi jedan je od najtraženijih igrača u ovom trenutku...

Galerija Mauro Icardi i Wanda Nara (Foto: AFP) Mauro Icardi (Foto: AFP) Mauro Icardi i Gianluigi Donnarumma (Foto: AFP) +3 Mauro i Wanda Icardi (Foto: AFP)

Napadač Intera Mauro Icardi na meti je najvećih europskih klubova. Talijanski mediji nedavno su pisali kako je Argentinac blizu dogovora o produljenju ugovora s Interom, no tu je informaciju demantirala Icardijeva supruga i menadžerica, fatalna Wanda Nara.

„Trenutačno je daleko od produljenja ugovora s Interom“, otkrila je u razgovoru za španjolski As.

„Nekoliko velikih klubova želi angažirati Maura tako da smo daleko od nekog konkretnog dogovora. Moram reći da nisu istinite cifre koje se vrte po medijima. Inter nam još nije dao zadovoljavajuću ponudu“, kaže Icardijeva zastupnica.

Ronaldova bivša tvrdi da ima snimke i poruke koje će ga uništiti: ''Čuvala sam njegove prljave tajne godinama'' Jasmine Lennard (Twitter) Jasmine Lennard i Ronaldo (Twitter/AFP) Jasmine Lennard (Twitter) +2 Jasmine Lennard (Twitter)

„Ne želim reći da se nikako ne možemo dogovoriti, to je još moguće u određenom stadiju pregovora, ali zasad smo jako daleko od tog trenutka. Nije logično da Mauro produlji ugovor za istu plaću, vjerujemo da je on igrač visoke kvalitete“, kazala je Wanda Nara i otkrila informaciju koja je dodatno zagrijala španjolske medije.

„Dva velika španjolska klub te po jedan francuski i engleski klub vrlo su zainteresirani za Maura.“

Što se tiče Španjolaca, teško da se radi o klubovima izvan velikog terceta - Real Madrida, Barcelone i Atletica. Ta tri španjolska kluba jedina su kadra ispuniti financijske zahtjeve argentinskog nogometaša i njegove supruge.

Nije tajna da je Real u potrazi za klasnim napadačem, koji bi riješio njegove probleme s realizacijom. Madriđani su i ranije iskazivali interes za Icardijem, o tome se detaljno pisalo i govorilo u španjolskim medijima.

Burno u svlačionici Reala: Modrić i Ramos rigali vatru, Perez ide po veliku zvijezdu Luka Modrić i Sergio Ramos (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) Modrić i Kroos u dresu Reala (Foto: AFP) +6 Luka Modrić i Gareth Bale (Foto: AFP)

Argentinska televizijska stanica TyC Sports doznaje iz svojih izvora da Icardi neće produljiti ugovor s Interom, a koji mu istječe u 2021.

Talijanska Gazzetta dello Sport ima nešto drugačije informacije. Poznati talijanski sportski dnevnik tvrdi da se pregovori nastavljaju idućeg tjedna, a da Wanda Nara traži plaću za svojeg supruga od osam milijuna eura neto godišnje, dok mu Inter nudi sedam milijuna plus bonusi. Sličan ugovor ima Paulo Dybala u Juventusu.

Druga prijeporna točka je izlazna klauzula koja trenutačno iznosi 110 milijuna eura. Inter želi da se znatno poveća ili izbriše iz novog ugovora, koji bi trebao trajati do 2023.

Inače, Inter je kaznio financijski Icardija zbog toga što je zakasnio s povratkom u Milano s praznika u Argentini. U Interu kažu da se radi o običnoj kazni te da neće poremetiti odnose između igrača i kluba.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider