Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
''lažov i psihopat''

Ronaldova bivša tvrdi da ima snimke i poruke koje će ga uništiti: ''Čuvala sam njegove prljave tajne godinama''

Cristiano Ronaldo našao se na udaru bivše djevojke Jasmine Lennard.

Galerija Jasmine Lennard (Twitter) Jasmine Lennard i Ronaldo (Twitter/AFP) Jasmine Lennard (Twitter) +2 Jasmine Lennard (Twitter)

Nogometaša Juventusa Cristiana Ronalda javno je prozvla njegova bivša djevojka Jasmine Lennard. Britanska je starleta preko Twittera žestoko napala nogometnu zvijezdu, pa bi se i s njom mogao naći na sudu.

Podsjetimo, Ronalda je za navodno silovanje optužila Amerikanka Kathryn Mayorga, koja je nekoliko godina nakon incidenta odlučila podići optužnicu. Podršku joj je na prilično eksplicitan način pružila spomenuta Britanka, koja nije štedjela s optužbama i uvredama.

''Nakon puno razmišljanja odlučila sam se javiti Kathryn Mayorgi i njezinu odvjetničkom timu te im ponuditi pomoć u optužbama za navodno silovanje. Imam informacije za koju vjerujem da će pomoći slučaju. Više od ičega ne volim nasilnike, ljude koji iskorištavaju svoju moć nad ljudima koji nisu u poziciji braniti se'', napisala je Lennard na svom profilu na Twitteru.

Ronaldo je, podsjetimo, priznao seksualni odnos s Amerikankom, kao i njezine tvrdnje da mu je govorila ''ne''.

''Ne znači ne. Stop znači stop. Ako nastaviš seksualni čin dok žena vrišti da prestaneš, znači da si monstrum i silovatelj bez obzira na to koliko dobro udaraš loptu ili pjevaš.''

''On misli da će se izvući. Ne sad. Bila sam s njim u kontaktu cijelo desetljeće. Komunicirali smo skoro pa svakodnevno posljednjih godinu i pol i u posjedu sam poruka i snimki koje će koristiti Kathryn i njezinu pravnom timu. Pokazat će njegov pravi karakter. Odbijam šutjeti jer se osjećam kao suučesnik'', rigala je vatru Britanka pred cijelim svijetom.

''Unatoč njegovim naporima da me ušutka te da stanem na njegovu stranu, odlučila sam sve podijeliti s vama kako bi sami mogli odlučiti. Može me pokušati tužiti, ali ovo je u javnom interesu. On je lažljivac i nasilnik. Tolike laži okružuju njegovu djecu, on je je**ni psihopat'', poručila je Ronaldova bivša te nastavila otkrivati detalje.

Tvrdi da je njegov život laž te da joj se hvalio kako vara aktualnu djevojku Georginu.

''Meni je rekao da ako se budem viđala s drugima ili napustim kuću, da će me oteti te moje tijelo narezati i baciti u rijeku. Da, imam dokaze za sve što govorim, on je psihopat. Ne bojim se. Čuvala sam njegove prljave tajne cijelo desetljeće, ima toga još.''

Ne sumnjamo da će ovo sve završiti na sudu jer optužbe su prevelike da bi ih Ronaldo ignorirao.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider