Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
otvoreni novi pregovori

U 141 godini postojanja nijedan Hrvat na Old Traffordu, a u siječnju bi mogla doći dvojica

U 141 godini postojanja nijedan Hrvat nije bio član Manchester Uniteda. U siječnju 2020. godine čak bi se dvojica mogla preseliti u svlačionicu Old Trafforda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 141 godini postojanja Manchester Uniteda nijedan hrvatski nogometaš nikada nije navukao na sebe dres legendarnog engleskog kluba. Ovoga siječnja možda će to napraviti ne jedan, već dvojica Hrvata!

Još smo prošlog tjedna pisali o tome kako su Manchester United i Juventus postigli usmeni dogovor o dovođenju Marija Mandžukića na Old Trafford nadolazećeg siječnja, za otprilike 10 milijuna eura. Danas su katalonski mediji objavili kako su Barcelona i United ponovno u kontaktu i da je glavna tema razgovora Ivan Rakitić.

gol expired To tretiraju kao čudo, ali Vatreni moraju biti oprezni: Upozorenje koje zahtijeva punu mobilizaciju divider

Hrvatski dokapetan nalazi se u nemilosti trenera Ernesta Valverdea i trenutačno nije standardni igrač, iako je prošle sezone bio nogometaš kojeg je spomenuti trener najviše koristio u svim natjecanjima.

Takva promjena statusa, koja je iz nekog samo Valverdeu poznatog razloga nastupila, nije se svidjela Rakitiću i već je najavio da ne želi uživati ljepotama Barcelone, nego da želi igrati.

gol expired Giggs otkrio kako je njegov igrač glumio da mu je loše, a od Hrvatske traži pomoć divider

Tip igrača kao što je Ivan Rakitić jako nedostaje upravo Manchester Unitedu, posrnulom engleskom divu koji je nakon osam odigranih kola u Premierligi tek 12. s devet osvojenih bodova.

U osam utakmica United je postigao samo devet golova, od čega je četiri zabio u 1. kolu Chelseaju. U preostalih sedam susreta Crveni vragovi uspjeli su samo pet puta zatresti mrežu suparnika.

gol expired Nogometna zvijezda debitirala u novom sportu i odmah proglašena igračem utakmice divider

U veznom redu nedostaje kreacije, a ako se Rakitić u nešto razumije, onda je to dodavanje za pogodak. Prema prvim pisanjima britanskih medija, Barcelona za Rakitića traži 35 milijuna eura.

Hoćemo li u siječnju vidjeti jednog aktualnog i jednog bivšeg hrvatskog reprezentativca u dresu Manchester Uniteda? Teško je reći, mnogo toga su samo špekulacije, ali bilo bi uistinu lijepo...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider