Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
drugi sport, iste navike

Nogometna zvijezda debitirala u novom sportu i odmah proglašena igračem utakmice

Samo četiri dana nakon što je potpisao ugovor i postao član nove momčadi u novom sportu, Petr Čech je debitirao i bio proglašen igračem utakmice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši nogometni vratar Chelseaja i Arsenala Petr Čech debitirao je na golu Guildford Phoenixa, hokejaške momčadi koja igra u četvrtom razredu britanske lige. Ne samo da je debitirao, već je predvodio svoju momčad do pobjede protiv Swindon Wildcatsa 2.

Regularni dio utakmice završio je rezultatom 2:2, a potom je Čech obranio dva penala i donio svojoj momčadi dva boda. Odmah nakon susreta proglašen je najboljim igračem susreta, i to u svom debiju u tom sportu.

gol expired Početnička reakcija Vatrenih vratila Wales: Modrić se žrtvovao, Lovren stavio Dalića na muke divider

Čech će nastaviti raditi kao savjetnik u londonskom nogometnom klubu Chelsea te će u svoje slobodno vrijeme nastaviti čuvati mrežu Guildford Phoenixa.

Petr Čech povukao se kao jedan od najvećih vratara u povijesti Premierlige. Rekorder je po broju utakmica u kojima je sačuvao mrežu netaknutom (202). Osvojio je četiri Premierlige, četiri FA kupa, jednu Ligu prvaka i jednu Europsku ligu igrajući za Chelsea, a svojoj kolekciji dodao je i jedan FA kup s Arsenalom.

gol expired Velšani ružno skandirali ozlijeđenom Modriću, komentator Sky Sportsa se ispričavao u prijenosu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider