Hrvatski kapetan Luka Modrić pretrpio je na samom kraju utakmice jedan snažan udarac u butni mišić, zbog čega će morati mirovati sljedećih nekoliko dana. On je požrtvovnim startom na Garetha Balea možda i spriječio pogodak Velšana u samoj završnici dvoboja u Cardiffu, koji je završio rezultatom 1:1

Nakon udarca Modrić je uz pomoć hrvatske liječničke službe odmah napustio travnjak te potom uz zastajkivanje šepao do klupe. Domaći navijači prilikom izlaska s travnjaka vrijeđali su ga do te mjere da se komentator Sky Sporta morao ispričavati u prijenosu uživo. 

"Ti si samo usr*** verzija Joe Allena", vikali su u više od nekoliko navrata domaći navijači. 

Modrić je iz nekog razloga bio stalna meta velških navijača.

Hrvatska će za mjesec dana u Rijeci pokušati osvojiti barem bod protiv Slovačke koji bi bio dovoljan za plasman na Europsko prvenstvo. To će pokušati ostvariti bez Dejana Lovrena i Domagoja Vide, koji su sakupili po tri akumulirana žuta kartona u kvalifikacijama i neće moći zaigrati. 

Podsjetimo, Hrvatska je povela već u 9. minuti kada je Nikola Vlašić postigao sjajan pogodak nakon još ljepše akcije cijele momčadi. Gol za izjednačenje zabio je Gareth Bale u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena.

Gol kojim su Velšani u konačnici stigli do boda pao je nakon što je na Mateu Kovačiću napravljen prekršaj. Sudac je nakon toga pustio akciju, Wales je zabio, a Dejan Lovren požutio zbog prigovora. Nije moglo gore...

Hrvatska i Slovačka odigrat će svoj susret 16. studenog s početkom u 20:45. 

DEJAN LOVREN O PREKRŠAJU NA KOVAČIĆU