Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
otkrio što je s ozljedom

Frustrirani Modrić nakon remija: "U svakim si kvalifikacijama zakompliciramo stvari"

Luka Modrić razgovarao je s novinarima nakon utakmice i otkrio kakvo je stanje s ozljedom te izrazio svoju frustraciju što ponovno moraju sve odlučivati u posljednjem kolu.

Luka Modrić u mix zoni (Screenshot)

Luka Modrić nije bio previše nezadovoljan propuštenom prilikom u Walesu, gdje je Hrvatska odigrala 1:1 i ostavila odluku o plasmanu na Europsko prvenstvo za zadnju utakmicu u skupini E. U Rijeci će našim reprezentativcima biti dovoljan i bod, no morat će to ostvariti bez stoperskog para Lovren - Vida.

Nikola Vlašić doveo je Hrvatsku u vodstvo na samom početku utakmice, a onda je u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, nakon prekršaja, Wales postigao pogodak za izjednačenje.

Je li sudac oštetio Hrvatsku u Walesu?

Ukupno glasova:

POGODAK WALESA ZA 1:1

"Možda smo mogli i pobijediti. Gol koji su zabili mislim da je pao nakon sudačke pogreške. Nisam još pogledao video, ali mislim da je bio prekršaj. Nakon toga smo bili dominantnija ekipa, nismo stvarali konkretne šanse, ali mislim da smo mogli bolje. Što je, tu je. Bod je dobar i držimo sve u svojim rukama", kazao je Luka Modrić.

Lovren i Vida sakupili su akumulirane žute kartone i propustit će krucijalni dvoboj protiv Slovaka u Rijeci.

"Svakako će biti hendikep, no izbornik će naći druga rješenja."

Na samom kraju utakmice Modrić je zbog snažnog udarca u mišić noge morao izići s travnjaka, no čini se da nije ništa ozbiljno.

gol expired Stigle prve informacije o Modrićevoj ozljedi: Nije onako kako je izgledalo divider

"Dobio sam koljenom u mišić. Sad malo više boli, ali mislim da nije ništa ozbiljno. Trenutačno boli, ali vjerujem da će biti dobro."

Protiv Slovaka će, unatoč činjenici da je dovoljan i bod, Vatreni također ići na pobjedu.

"Nikad nismo igrali na bod. I večeras smo igrali na pobjedu, nismo je ostvarili, a protiv Slovačke opet idemo na pobjedu."

Po tko zna koji put u kvalifikacijama općenito Vatreni ne uspijevaju ranije riješiti plasman na veliko natjecanje.

Zlatko Dalić (GOL.hr) Dalić se nije vadio na suce, ali mu je nešto zasmetalo u igri Vatrenih: ''Inzistirao sam da se to ne radi'' divider

"Zakomplicirali smo malo. Šteta da nismo večeras dobili, ali bili smo bolji. Nije se ostvarilo, ali imamo novu meč-loptu kod kuće. Vjerujem u nas. U svakim si kvalifikacijama zakompliciramo stvari i do zadnjeg kola uvijek bude neizvjesno."

Treći put u ovim kvalifikacijama Hrvatska pobijedi u prvoj od dvije utakmice u reprezentativnoj stanci, a nakon toga remizira ili izgubi.

"Moje je mišljenje da povedemo, pa se nesvjesno opustimo. Ne zabijemo taj drugi pogodak nakon što povedemo, malo se povučemo i protivnik se vrati u utakmicu. Morat ću malo bolje pogledati sve tri utakmice i vidjeti u čemu je problem, ali mislim da je u tome stvar."

NAJBOLJI TRENUCI UTAKMICE

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider