Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pružili dobar otpor

Trener Varaždina nije htio komentirati suđenje protiv Dinama pa ipak poručio: "Ja više ne znam ni što je prekršaj"

Dinamo je slavio protiv Varaždina 3:1, trener gostiju Mario Kovačević je prokomentirao utakmicu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je slavio 3:1 protiv Varaždina u 13. kolu SuperSport HNL-a. Varaždinci se nisu došli braniti na Maksimir, što se i obistinilo već u 9. minuti kada je Brodić poentirao za vodstvo gostiju, ali utakmicu su usmjerila dva žuta kartona, odnosno isključujući crveni za Venezuelanca Herreru.

Karim Benzema i Federico Valverde Real srušio Barcelonu na Santiago Bernabeuu: Madriđani nokautirali Katalonce kontrama divider

Trener Varaždina Mario Kovačević prokomentirao je utakmicu.

"Došli smo odigrati dobru utakmicu, jako smo dobro otvorili utakmicu, zabili lijepi pogodak, teško je pričati što bi bilo da nismo dobili crveni karton, ali sigurno bi nam bilo lakše. Čestitam svojim igračima, dobro smo se držali, ali kvaliteta Brune Petkovića prelomila je utakmicu. Dinamo je stalno radio pritisak, a na kraju smo primili izjednačujući gol iz kontre, domaći su se potom dodatno dignuli i preokrenuli, svakako čestitam Dinamu na pobjedu", kazao je Kovačević.

Ivo Grbić slavi obranu Simeone hvali hrvatskog vratara: "Njegov ulazak bio je sjajan, a obrana ključna" divider

Herrera je dobio drugi žuti, odnosno crveni karton u 32. minuti, ali odmah prilikom starta pokazivao je da je prvo odnio loptu, a zatim Ristovskog.

"Ne želim komentirati suđenje, ne znam više ni što je faul, što nije. Nisam vidio ni taj prvi karton Herrere i ne bih komentirao suđenje. Vidio sam snimku drugog žutog kartona, meni se čini da je loptu udario, ne znam. Mi nismo gruba ekipa, a dobijemo dva žuta kartona u pola sata".

gol expired Hrvatska u dramatičnoj završnici slavila u Belgiji: Domaćin opasno zaprijetio, vratar spasio Kauboje divider

Već se lagano krenulo šuškati da bi Varaždin mogao na kraju uzeti to 4. mjesto koje osigurava kvalifikacije za Konferencijsku ligu, ali daleko je kraj prvenstva, tek je 13. kolo odigrano.

gol expired VIDEO Situacija koja prolazi ispod radara: Ovo se dogodilo prije Livajinog penala i crvenog kartona Waguea divider

"Volio bih to zbog momaka, ali ipak je nama cilj da iduće godine igramo prvu ligu i da nastavimo igrati dobro. Iako smo igrali al pari s Dinamom, Hajdukom i Istrom 1961, no trebamo početi skupljati bodove. Nadam se da ćemo ih osvojiti već u Osijeku", zaključio je strateg Varaždinaca.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider