Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrbanović, Kustić, Šupraha...

Marić noć prije presice viđen u Hiltonu u uglednom društvu, evo što je kazao o tome

Sinoć je Bruno Marić viđen u društvu visokih funkcionera HNS-a u hotelu Hilton.

Predsjednik Sudačke komisije nogometnih sudaca HNS-a Bruno Marić održao je press-konferenciju povodom snimki iz VAR sobe koje su izašle u javnost, radi se o snimkama s utakmice između Hajduka i Varaždina.

Nakon afere koja je jučer zatresla hrvatski nogomet, sinoć u zagrebačkom Hiltonu viđeni su Neven Šprajcer, Damir Vrbanović, Bruno Marić, bio je tu i predsjednik HNS-a Marijan Kustić, Alojzije Šupraha, sportski direktor Rijeke Darko Raić-Sudar.

Ivan Bebek Pitate se koliko zarađuju naši suci? Glavna su tema razgovora, a rijetko bi tko za ovaj novac trpio paljbu divider

Marić je na press-konferenciji objasnio tri sporne situacije koje su Splićani istaknuli na svojoj digitalnoj platformi, te je poručio da su sve tri odluke sudaca bile ispravne. Nakon uvodnog pojašnjenja situacija, red je došao na pitanja novinara.

Predsjednik Sudačke komisije nije bježao od druženja, već objasnio.

''Prvo, nisam vidio fotografije o kojima govorite, ali kada god imam priliku družiti se s predsjednikom Kustićem, vrlo bih se radio družio s njim, kao i s članovima izvršnog odbora jer mi smo nogomet. Kao i s vama (novinarima) da me pozovete na piće, to ne znači da imamo neki drugi posao osim što razgovaramo, pijemo piće i pričamo o nogometu'', rekao je.

Bruno Marić Marić otkrio tko ima pristup VAR snimkama: "Točno se zna kad je ta osoba bila na serveru" divider

''Zvali ste me i vi i puno vas na piće i razgovarali smo. Ne bavim se košarkom, ne družim se s košarkašima, tako da je normalno da se družim s onima koji se bave nogometom, čak i novinarima koji pišu o nogometu'', kazao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider