Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slapovi emocija

Madrid u suzama! Čudesna fotografija 25 + 1 i dirljiva poruka Realovoj legendi: "Ovo nikad nisam otkrio…"

Najtrofejniji igrač u povijesti Real Madrida Marcelo oprostio se od Kraljevskog kluba nakon 16 godina i 25 osvojenih trofeja…

Marcelo i igrači Real Madrida (Foto: Anke Waelischmiller/Sven Simon/DPA)

Senator Reala s najvećim stažom u trenutačnoj momčadi madridskog kluba Marcelo oprašta se od Kraljevskog kluba.

Brazilac odlazi sa Santiago Bernabeua nakon 16 godina i 25 osvojenih trofeja, što ga čini najtrofejnijim nogometašem Reala u povijesti.

Mogući dres hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Kataru Vatreni se opraštaju od popularnog dresa: Evo koja je ideja novog dizajna dresova za Svjetsko prvenstvo divider

Madridski klub priredio mu je ispraćaj s najvećim počastima. Oproštajnu ceremoniju predvodio je predsjednik Reala Florentino Perez, a uveličali su je svojim prisustvom suigrači koji su ostali u Madridu, trener Carlo Ancelotti i klupske legende, među kojima je bio i Raul Gonzalez.

Marcelo se u suzama oprostio od Reala i zahvalio Raulu

Marcelo je stigao u trening-centar Valdebebas u pratnji cijele obitelji. U dirljivom oproštajnom govoru posebno se zahvalio upravo Raulu.

Marcelo i igrači Real Madrida Marcelo i igrači Real Madrida (Foto: Afp)

"Reći ću vam nešto što nikada nisam spominjao. Želim posebno zahvaliti Raulu, koji tamo sjedi", kazao je Marceo i obratio se legendi Reala.

Ana Maria Marković Najljepša nogometašica svijeta provodi se na hrvatskoj obali: Fotografijama u bikiniju raspametila obožavatelje divider

"Puno si mi pomogao kada sam stigao u Madrid. Kada se rodio moj sin Enzo, nikad neću zaboraviti da si nas darivao s mnogo stvari za bebu, ali dao si mi i puno neprocjenjivih savjeta. Ti i tvoja obitelj uvijek ste bili jako ljubazni. Nikad to neću zaboraviti, uvijek sam želio slijediti tvoj primjer”, zahvalio se Marcelo kroz suze.

Butragueno održao govor

Legenda Reala i jedan od čelnika kluba Emilio Butragueno u uvodnom govoru zahvalio se brazilskom lijevom beku, koji je prije 16 godina stigao u Real kao zamjena za velikog sunarodnjaka Roberta Carlosa:

Solskjaer uvodi četiri zamjene Nogomet više nikad neće biti isti: Uvodi se niz novih nogometnih pravila divider

"Bila je čast uživati u talentu i žrtvovanju za klub tvojeg života. Za nas si jedan od velikih mitova. Realova obitelj divi ti se i daje ti svu ljubav, baš kao što si je ti dao nama. Ovo će uvijek biti tvoj dom", poručio je slavni El Buitre.

Marcelo se prisjetio svojeg djeda Pedra, koji je napustio posao i prodao automobil kako bi ga mogao voditi na treninge.

Posveta djedu

„Zahvaljujući njemu postao sam nogometaš“, sjetno je kazao Marcelo.

Nakon službenog dijela odavanja počasti, Brazilac će izaći pred medije. To će biti trenutak za kratku reviziju karijere i pogled u budućnost. Hoće li otkriti što namjerava i kamo ide?

gol expired Osijek sa smanjenim ambicijama ulazi u novu sezonu? Bjelica poručio: "Naš cilj je Europa" divider

U svakom slučaju, Marcelovo ima pisat će se zlatnim slovima u almanasima velikog madridskog kluba. S Realom je osvojio je baš sve što se moglo osvojiti u klupskom nogometu.

Doista je impresivna fotografija sa svim trofejima koje osvojio. Trebat ću mu poveća trofejna vitrina.

„Odlazim kao najtrofejniji igrač u povijesti najvećeg kluba na svijetu. Nisam to mogao ni sanjati“, zaključio je Marcelo.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider