Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zvuči teško, ali...

Marcelo Brozović se vraća u europski nogomet? Evo tko stoji iza ambicioznog plana

Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović ima ugovor s Al Nassrom do 2026.

Marcelo Brozović (Foto: Afp)

Marcelo Brozović je ljetos zamijenio dres milanskog Intera onim saudijskog Al Nassra što je bogato naplatio trogodišnjim ugovorom koji je težak oko 75 milijuna, no samo pet mjeseci kasnije procurila je vijest o mogućem povratku u europski nogomet.

Iza ambicioznog plana stoji Galatasaray koji hrvatskog nogometnog reprezentativca želi dovesti na šestomjesečnu posudbu, piše tamošnji Aspor. Pred njima je težak posao, no Turci vjeruju da dobrom ponudom mogu slomiti saudijski klub.

Navijači ispred Kranjčevićeve Huligani u Zagrebu napali mladića jer je kupio ulaznice za utakmicu Lokomotiva - Hajduk divider

Spremni su preuzeti Brozovićevu plaću, a saudijskom klubu ponuditi i financijsku kompenzaciju da Vatrenog puste na posudbu do kraja sezone, tvrde turski mediji koji dodaju da Vatreni navodno ne bi imao ništa protiv povratka u europski nogomet.

Brozović je ove sezone upisao 18 nastupa za Al Nassr te jedan pogodak i četiri asistencije. Prema Transfemarktu vrijedi 20 milijuna eura, a ugovor sa saudijskim klubom mu vrijedi do ljeta 2026. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider