Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Englezi su jako ljuti

Zidane iznenada napustio pripreme Reala, Man United "poludio" i zakucao Pogbu

Zidane se iznenada vratio u Europu, a Manchester United podigao je odštetni zahtjev za Paula Pogbu...

Galerija Paul Pogba i Mateo Kovačić (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo i Paul Pogba (Foto: AFP) Mbappe, Neymar, Pogba i Griezmann (Foto: AFP) +3 Paul Pogba i Ole Gunnar Solskjaer (Foto: AFP)

Zinedine Zidane iznenađujuće je napustio pripreme Real Madrida u kanadskom Montrealu i u pratnji supruge hitno se vratio u Europu.

Ne zna se još točno što je razlog naprasnog povratka, ali španjolski mediji spekuliraju da se radi o osobnim razlozima.

Zidaneov povratak u Europu navodno nema nikakve veze s mogućim transferom Paula Pogbe ili nekog drugog nogometaša u Real.

U isto vrijeme engleski mediji pišu da je Manchester United podigao odštetni zahtjev za francuskog veznjaka sa 160 na 200 milijuna eura.

Čelnike Uniteda uzrujale su izjave Pogbina agenta Mine Raiole.

Pogbin agent razljutio Man United

„U Unitedu znaju što je Pogbina želja već dulje vrijeme. On nije učinio ništa krivo, uvijek je respektirao klub i ponašao se profesionalno“, kazao je lukavi talijanski agent u razgovoru za britanski Talksport.

Luis Figo otkrio: "Promijenio bih mnoge pogrešne odluke. Ronaldo nije ambiciozan" Luis Figo za IN magazin i GOL.hr Figo i Fani Stipković (Foto: GOL.hr) Luis Figo (Foto: AFP) +1 Luis Figo (Foto: AFP)

Na Old Traffordu reagirali su kao ofureni. Očito im Raiola ide na živce i nisu jedini. United je odgovorio podizanjem odštetnog zahtjeva za dodatnih 40 milijuna eura i sada traži okruglih 200 milijuna.

Engleski klub zauzeo je čvrst gard i zasad se čini se da nema namjeru popustiti. Ako United ostani pri odluci da traži 200 milijuna eura, Real vjerojatno to neće htjeti platiti. Madriđanima je i 160 milijuna bilo puno.

Juve odustao

Čini se da je u ovom trenutku barem jedna stvar raščišćena - Juventus izlazi utrke za Pogbom. Engleski mediji pišu da je Pavel Nedved priopćio Raioli da se Juventus okreće drugim metama nakon što je doveo Rabiota i Ramseyja te je blizu realizacije De Ligtova transfera.

Ništa od Icardijeva transfera: "Upoznao sam Wandu Naru, ne želim je opet vidjeti" Mauro Icardi i Wanda Nara (Foto: AFP) Wanda Nara (Instagram) Wanda Nara (Instagram) +3 Wanda Nara (Instagram)

S druge strane, Zidane i dalje inzistira na Pogbi, no Florentino Perez teško će mu ispuniti želju ako United ne spusti potraživanja na razumnu razinu.

Pogba se nalazi na pripremama Manchester Uniteda u Australiji. Crveni vragovi trenutačno su u Perthu. Na tamošnjim Optus Stadiumu (60.000 mjesta) danas će odmjeriti snage s domaćim Perth Gloryjem i četiri dana kasnije s Leeds Unitedom, starim rivalom s engleskih travnjaka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider