Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bit će izazov zadržati ga

Majstorija Hajdukova bisera: Zbog ovakvih će poteza vrlo brzo stići nove bogate ponude

Domagoj Bradarić i u Osijeku je pokazao da je veliki talent.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk se na svojoj Facebook stranici pohvalio sjajnim potezom svoga lijevog bočnog Domagoja Bradarića, koji se pravom majstorijom oslobodio suparnika uz aut-liniju i došao do prilike za ubačaj.

Ovakvi potezi 19-godišnjeg nogometaša, kojem je trener Oreščanin povjerio kapetansku traku, sigurno će još malo odriješiti blagajne europskih klubova koji će na ljeto krenuti u novi lov na igrača kronično deficitarne pozicije lijevog bočnoga.

Podsjetimo, Hajduk je odbio oko pet do šest milijuna eura vrijedne ponude francuskog Lillea i nizozemskog Ajaxa, jer je transferom Palaverse u Manchester City zasad riješio financijske probleme.

Siniša Oreščanin tako će do kraja sezone, a vjerojatno i duže imati na okupu mlade Hajdukove nade koji su produkt škole nogometa na Poljudu.

Brzi uzlet u samo nekoliko mjeseci

U pobjedi Hajduka u Osijeku na startu proljetnog dijela sezone Bradarić je odigrao vrlo dobar susret s naglaskom na ofenzivni dio igre, a dobra forma mogla bi mu s obzirom na velike probleme na toj poziciji u reprezentaciji donijeti poziv Zlatka Dalića za predstojeće kvalifikacijske oglede.

No navijači Hajduka boje se da bi mu takav izlog i nastavak dobre forme u proljetnom dijelu sezonu mogli donijeti bogate ponude na ljeto kakve klub možda neće moći odbiti.

"Svakome je cilj igrati za najveće klubove, ali trenutačno samo fokusiran na Hajduk i na svoj razvitak u tom klubu. Tu sam cijeli život, tako da sam skroz predan Hajduku'', rekao je Bradarić za Dnevnik Nove TV prije mjesec dana i dodao:

''Mislim da još nije vrijeme da napustim HNL, pogotovo što sam tek počeo igrati i mislim da je sigurno bolje da još ostanem i afirmiram se u ovoj ligi.''

Bradarić je protekle jeseni debitirao za prvu momčad. Skupio je ukupno deset nastupa, sedam u HNL-u i dva u Kupu, upisavši dvije asistencije.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider