Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
posuđen hajduku

Palaversa i službeno član Manchester Cityja: ''Ja sam dijete Hajduka, nisam još sve pokazao''

Palaversa ostaje na posudbi u redovima Bijelih do ljeta 2020. godine s klauzulom da ga Manchester City može vratiti s posudbe u siječnju iste godine.

Galerija Ante Palaversa u Manchester Cityju (Credit: City Watch)

Ante Palaversa novi je igrač Manchester Cityja. 18-godišnji veznjak potpisao je ugovor s aktualnim prvakom Engleske nakon što je u utorak uspješno prošao liječničke testove.

Palaversa ostaje na posudbi u redovima Bijelih do ljeta 2020. godine s klauzulom da ga Manchester City može vratiti s posudbe u siječnju iste godine.

Hajduku bi na račun odmah trebalo sjesti 4,8 milijuna eura, a dodatnih sigurnih milijun i pol dobit će kada istekne posudba na Poljudu. Raznim bonusima ta se cifra može dodatno povećati, ali to će ovisiti o tome hoće li ovaj mladić zaigrati za prvu momčad Cityja. Hajduk bi trebao dobiti i 10 posto od budućeg transfera.

Ante se nakon potpisa vratio u Split, gdje će nastaviti trenirati s Bijelima.

''Ja sam Hajdukovo dijete, igranje na Poljudu uvijek mi je bio san, a nakon svega sam sretan što je rad Hajdukove Akademije prepoznao jedan od najvećih klubova na svijetu. Hvala Manchester Cityju na povjerenju, ispred mene je još puno rada, nisam još uvijek pokazao sve što mogu i nadam se da ću igranjem za Hajduk opravdati veliko povjerenje koje sam dobio od prvaka Engleske'', kazao je Palaversa nakon povratka iz Manchestera u Split.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider