Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zasmetala mu arogancija

Mađar oprao Srbe nakon slavlja u Budimpešti: ''Puno toga su najavljivali, a odlaze kući bez bodova''

Mađarski reprezentativac Zsolt Kalmár obračunao se sa srpskim vratarom Milinkovićem-Savić, a nakon utakmice poslao im je jasnu poruku.

Vanja Milinković-Savić (Foto: Afp)

Nogometaši Mađarske svladali su reprezentaciju Srbije 2:1 drugi put u sklopu kvalifikacija za Euro 2024. godine i zakomplicirali situaciju Piksiju Stojkoviću.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka zamalo je došlo do tuče na terenu između Vanje Milinikovića-Savića i Zsolta Kalmara. Srpski vratar pozivao je Mađara da mu priđe na obračun, srećom suigrači su primirili situaciju, ali nakon utakmice Kalmar je poručio Srbima što ih ide.

"Ne znam šta trebamo napraviti da dobijemo poštovanje ovakvih ekipa. Proradio je naš inat, čuli smo što su sve pričali u najavi susreta. Došli su arogantni, a vratili su se kući bez bodova", poručio je Kalmar u razgovoru za tamošnje medije.

Ultras Vinkovci Ultrasi se okupili u centru Vinkovaca i poslali podršku uhićenim navijačima: Izmijenili jednu riječ u odnosu na ustašku pjesmu divider

 

Mađarska je ovom pobjedom dodatno učvrstila prvo mjesto u skupini, Srbija je druga s 10 bodova, a za vratom im puše Crna Gora s osam bodova, ali i utakmicom manje.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider