Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bez njega će teško

Nove glavobolje za Real i njegove navijače: Modrić propušta i utakmicu Lige prvaka

Luka Modrić propustit će i drugu uzastopnu utakmicu u dresu Kraljevskog kluba zbog ozljede koju je zaradio u dresu reprezentacije.

Luka Modrić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, koji je zbog ozljede bedrenog mišića propustio subotnju utakmicu Real Madrida i Mallorce, u utorak neće igrati ni protiv Galatasaraya u Istanbulu u Ligi prvaka.

U ponedjeljak je Real Madrid prijavio 21 igrača za tu utakmicu, no ne i Modrića, koji se oporavlja od ozljede. Vezni 34-godišnji igrač u nedjelju je vježbao sam na travnjaku klupskog sportskog centra, dok su se njegovi suigrači bili pripremali za utakmicu s Galatasarayem.

Dan ranije Modrić nije bio ni na Mallorci, gdje je Real Madrid u prvenstvenoj utakmici poražen s 1:0.

Zinedine Zidane (Foto: AFP) Zidane pred otkazom, Modrić i Bale "dali svoje": Dva kandidata za novog trenera Reala divider

Modrić se ozlijedio 13. listopada u posljednjim trenucima utakmice u Cardiffu, gdje su Wales i Hrvatska odigrali 1:1. Po povratku u Madrid pregledali su ga klupski liječnici te dijagnosticirali "oteklinu kvadricepsa desne noge". Real Madrid tada je izvijestio kako će njegov povratak na teren ovisiti o razvoju ozljede.

Premda je neposredno nakon utakmice u Cardiffu izbornik Zlatko Dalić rekao kako bi Modrić mogao pauzirati "dva do tri dana", hrvatski je reprezentativac izvan pogona već osam dana.

Real Madrid u utorak ima imperativ pobjede nad Galatasarayem jer je u početna dva kola protiv PSG-a i Club Bruggea osvojio samo jedan bod.

Ciro Immobile slavi pogodak (Screenshot) Najsmješnija proslava gola ove godine: U sekundi od junaka do predmeta ismijavanja divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider