Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
jović nije prekrižen

Zidane priznao susret s Pogbom: ''Luka Modrić nije sposoban igrati''

Zinedine Zidane je izašao pred novinare uoči utakmice s Mallorcom.

Zinedine Zidane (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Real Madrid je uz sve probleme koji su ga zadesili ove sezone prvi na ljestvici La Lige s dva boda prednosti ispred Barcelone. U nekim ranijim sezonama mu 18 bodova nakon osam kola možda ne bi bilo dostatno za prvo mjesto, no u ovoj sezoni nitko od pretendenata za naslov ne briljira.

Krajem mjeseca trebao se igrati El Clasico, no tamošnji ga je nogometni savez odgodio zbog nove političke krize u zemlji te masovnim prosvjedima i generalnim štrajkom u Kataloniji. Barcelona je odbila zamjenu domaćinstva te će se derbi najvjerojatnije održati u prosincu.

Novinari su konferenciji za medije pokušali od Zinedinea Zidanea izvući neku jaku izjavu oko te teme.

''Ne želim ulaziti u sve to, ne volim nasilje baš kao ni većina ljudi. Igrat ćemo kad će odrediti termin i to je to.''

Manchester City (Foto: AFP) Veliko istraživanje otkriva: Vodeće momčadi najboljih liga Europe nemaju i najveći posjed lopte divider

''Slučajan susret''

Zidane je uhvaćen u Dubaiju u razgovoru s Paulom Pogbom, njegovom najvećom željom u ljetnom prijelaznom roku. Španjolski su mediji odmah povezali dva i dva te objavili kako Francuz ove zime stiže u Madrid.

''Susret je bio čista slučajnost. Obojica smo bili na konferenciji o umjetnoj inteligenciji. On je bio također tamo. Ne mogu vam reći o čemu smo razgovarali, ali nas dvojica se dugo znamo. Razmišljam o sutrašnjoj utakmici s Mallorcom, ne gledam toliko prema naprijed. Imamo vremena za dovođenje novih igrača do početka siječnja.''

Brianna Alger Majstorija mlade nogometašice osvojila muška srca: Pogledajte potez za najavne špice divider

Modrića opet nema

Medije zanima i stanje s Lukom Jovićem koji je proglašen jednim od najgorih pojačanja Reala u ovom stoljeću. Još uvijek nije zabio u službenoj utakmici, a već se približava kraj listopada. Ipak je napadač i očekuje se više od reprezentativca Srbije koji nije bio pozvan na zadnju akciju svoje reprezentacije.

''Nije obeshrabren. Jasna mu je situacija, ali tek je stigao i napreduje. Računam na njega, priča španjolski sve bolje'', rekao je Zidane.

Ozljeda Modrića

Zidane ima opet problema s onim poznatijim Lukom. Modrić je protiv Walesa dobio udarac u mišić i za svaki slučaj će propustiti utakmicu na Mallorci.

''Luka Modrić nije sposoban za igrati, Gareth Bale, Toni Kroos i Lucas Vazquez također. Uvijek nam se nešto dogodi. Za trenera je to teško, no kada igrač uvijek igra i nikada ne staje to se može dogoditi. Nastupit ćemo s drugim igračima i nastojati dobro odigrati'', rekao je Zizou.

Modrić je ozlijeđen u završnici utakmice u Cardiffu, gdje su u nedjelju Wales i Hrvatska odigrali 1-1. Po povratku u Madrid pregledali su ga klupski liječnici te dijagnosticirali "oteklinu kvadricepsa desne noge". Real Madrid je u srijedu izvijestio kako će njegov povratak na teren ovisiti o razvoju ozljede.

Modrić niti u petak nije trenirao sa suigračima u sportskom centru na sjeveru grada, nego je sam vježbao na travnjaku.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider