Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nisu igrali Modrić, Hazard, Bale...

Senzacija na otoku: Mallorca nokautirala Real i ostavila Barcu na vrhu Primere!

Kraljevski klub je očajnički pokušavao izjednačiti u posljednjim trenucima, ali nije uspio...

Junior Lago (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Mallorce napravili su veliko iznenađenje pobijedivši na svom stadionu Real Madrid sa 1:0 (1:0) u utakmici 8. kola španjolskog prvenstva, što je prvi poraz Kraljevskog kluba u ovoj sezoni natjecanja za domaći naslov prvaka.

U momčadi Zinedinea Zidanea nije bilo ozlijeđenog kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića, kao ni Tonija Kroosa, Garetha Balea, Marca Asensija, a ostao je i bez Edena Hazarda, koji je dvoboj propustio zbog rođenja četvrtog sina.

Domaća momčad je to na najbolji mogući način iskoristila i ostvarila veliku pobjedu za koju je zaslužan napadač iz Obale Bjelokosti Lago Junior, strijelac jedinog pogotka već u 7. minuti dvoboja.

Značajnu ulogu u pobjedi Mallorce imao je i hrvatski napadač Ante Budimir, iako nije zatresao mrežu, ali je obavio veliki dio posla kako prijetnjama u napadačkim akcijama, tako i u obrambenim zadacima. Mallorca je sačuvala mrežu netaknutom, a pomoglo je i isključenje Alvara Odriozole, koji je u 74. minuti dobio drugi žuti karton.

U poslijepodnevnom dijelu programa Atletico Madrid i Valencia odigrali su 1:1 na Wanda Metropolitano stadionu.

Atletico je poveo pogotkom Diega Coste iz kaznenog udarca (36), a izjednačio je Dani Parejo iz slobodnog udarca sa 25 metara (82).

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider