Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Krv, znoj i suze za trofej

Show u utrobi Poljuda: Igrači Hajduka iznenadili raspjevanog Dambrauskasa

Nakon pobjede nad Rijekom i osvajanja Hrvatskog kupa, igrači Hajduka iznenadili su trenera Valdasa Dambrauskasa…

Hajduk je osvojio Hrvatski kup pobijedivši u finalu Rijeku 3:1.

Bijeli su na travnjaku vatreno proslavili prvi trofej nakon devet godina posta, a onda se veliko slavlje prenijelo i u utrobu Poljuda.

Igrači Hajduak Josip Vuković, Lukas Grgić, Stipe Biuk i Nikola Katić uletjeli su na press-konferenciju trenera Valdasa Dambrauskasa, zalili ga s pivom te zapjevali: „Večeras je naša fešta.“

gol expired Damir Mišković: "Tomić i Drmić u Dinamu? Mogu mu samo zahvaliti i stisnuti ruku" divider

Dambrauskas se ustao i pridružio se svojim raspjevanim igračima.

Dambrauskasu je ovo 11. trofej u karijeri. Prije Hajduka osvajao ih je s Rigom, Žalgirisom i Ludogorecom.

„Prije nego što sam došao u Hajduk upoznao sam se s tradicijom i kulturom ovog grada. Podredio sam se ovdašnjim ljudima i uklopio u sredinu. Znam da je Hajduk igrao povijesnu utakmicu s HSV-om te da je Boro Primorac promašio penal. U jednoj od motivacijskih videa igračima smo pokazali posljednji Kup u Jugoslaviji i posljednji kup u Hrvatskoj. Ovu noć i slavlje neću nikad zaboraviti“, kazao je Dambrauaskas na presici.

gol expired Hajduk spasio sezonu i s novim pojačanjima juriša na Dinamo: Kup je utješna nagrada, ali mogao bi biti prekretnica divider

„Napredovali smo u svim segmentima otkako sam došao. Ako pogledate kako je momčad igrala u finalu, to je Hajduk kakvog želimo gledati. Drugi smo u prvenstvu i osvojili smo Kup. Što možemo bolje u idućoj sezoni? Odgovor je jasan, ali pobjednik je samo jedan. Trofeji su puni krvi, suza i patnje. Svi smo se žrtvovali za ovaj trofej. Istina je da smo plaćeni za ovaj posao, ali puno truda smo uložili“, poručio je trener Hajduk.

Ludnica na splitskoj rivi

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider