Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stao pred kamere

Damir Mišković: "Tomić i Drmić u Dinamu? Mogu mu samo zahvaliti i stisnuti ruku"

Damir Mišković komentirao je budućnost Gorana Tomića i Josipa Drmića u Rijeci.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako su nogometaši Rijeke poveli već u 13. minuti susreta, Hajduk je uspio preokrenuti rezultat i slaviti s 3:1 u finalu Hrvatskog nogometnog kupa na Poljudu. 

Bio je to pravi spektakl kojim je zaključena ova sezona, a čini se da su ovom utakmicom svoju epizodu u Rijeci zaključili trener Goran Tomić i najbolji igrač Josip Drmić.

Nakon susreta predsjednik Rijeke Damir Mišković stao je pred televizijske kamere i dao komentar na finale Kupa. Osvrnuo se na bakljadu Armade na svečanu ložu Poljuda, a onda i komentirao budućnost gore spomenutog dvojca.

gol expired Hajduk spasio sezonu i s novim pojačanjima juriša na Dinamo: Kup je utješna nagrada, ali mogao bi biti prekretnica divider

Pitali su okupljeni novinari odlaze li Tomić i Drmić u redove aktualnog hrvatskog prvaka - Dinamo: 

"Mislim da to trebate njih izravno pitati. Igrači i treneri dolaze i odlaze, ne vidim nikakvu tragediju u tome. Ako netko plaća više, ipak živimo u svijetu novca", rekao je pa nastavio:

"Ako će netko dobiti pet puta više nego što dobiva kod nas i prijateljski ode u Dinamo ili bilo gdje drugdje, ne vidim problem u tome. To je njegov posao, život. Kad je bio u Rijeci, dao je sve od sebe. Ja mu mogu samo zahvaliti i stisnuti ruku", zaključio je predsjednik Rijeke.

Može li Hajduk sljedeće sezone i do naslova prvaka?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider