Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novi transfer

Dnevnik Nove TV doznaje: Josip Drmić napušta Rijeku i ide u Dinamo

Drugi strijelac HNL-a uskoro bi trebao potpisati za Dinamo.

Loš deja vu za navijače Rijeke. Njihov najbolji strijelac, Švicarac hrvatskih korijena, nakon sjajne sezone na Rujevici prelazi u redove Dinama. Četiri godine nakon Marija Gavranovića i Josip Drmić će istim stopama, iz pouzdanih izvora doznaje Dnevnik Nove TV.

Željko Kopić, trener Dinama (09.04.2022.)

''Pa Josip je svojim dosadašnjim izvedbama pokazao da je kvalitetan napadač, ali u ovom trenutku mislim da takve stvari nisu tema razgovora. Naš isključivi fokus je na sutrašnjoj utakmici i svemu onome što nas očekuje do zadnjeg kola, a onda kad sve to prođe, kad podvučemo crtu – onda ćemo razgovarati i o svim ostalim igračima, potencijalnim dolascima, odlascima i tako dalje.“

gol expired Kristijan Jakić objasnio Modrićev komentar nakon rušenja velike Barcelone divider

Ovako je uoči dvoboja s Rijekom na Rujevici Željko Kopić prije šest dana odgovorio na naše pitanje – bi li iduće sezone želio vidjeti Josipa Drmića u modrom dresu.

No doznali smo danas kako su ruke već tada bile stisnute i da je 29-ogodišnji Švicarac prije desetak dana dogovorio višegodišnji ugovor u Maksimiru.
Drmić je do kraja ove sezone igrač Norwicha na posudbi u Rijeci, no onda mu ističe ugovor s engleskim prvoligašem, pa će na ljeto u Dinamo stići bez odštete.

gol expired VIDEO Maestralan gol Marcela Brozovića u pobjedi Intera, Perišić asistirao divider

Na Rujevicu je stigao na polovici prošle sezone i od tada u 50 nastupa za Rijeku u svim natjecanjima postigao 26 golova te upisao 4 asistencije. Trenutno je drugi strijelac HNL-a iza Marka Livaje sa 16 ligaških pogodaka i bez sumnje se može reći da je u tek nešto više od godine dana stekao status miljenika navijača Rijeke.

Josip Drmić, igrač Rijeke (05.02.2021.)

''Dobio sam taj poziv i bilo mi je baš ono iznenađenje, malo sam razmislio, malo u sebe mislio i tu sam odma neki dobar osjećaj dobio i kad sam 20-30 minuta nakon toga sam osjetio da je to možda taj pravi put.''

gol expired VIDEO Dinamo razbio Istru 1961: Golovi Oršića i Emrelija, Modri pobjegli pet bodova Osijeku divider

Ne bude li kakvog epskog preokreta, na ljeto će Drmić, kojeg Transfermarkt procjenjuje na 3 milijuna eura, svoj put nastaviti u dresu rivala iz Maksimira. Ni Rijeka ni Dinamo danas nisu htjeli službeno komentirati transfer koji će, baš kao i onaj Gavranovićev, itekako odjeknuti.

HNL golovi: Rijeka - Slaven Belupo 2:0 (Drmić)


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider