Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zanimljiv detalj

Zaigrao nakon dvije godine, ali svi komentiraju njegove rukavice: Takve imaju samo tri vratara na svijetu

Loris Karius branio je za Newcastle protiv Manchester Uniteda.

Loris Karius (Foto: Afp)

Loris Karius stao je među vratnice nakon dvije godine. Silom prilika zaigrao je u finalu EFL Cupa za Newcastle protiv Manchester Uniteda, koji je naposljetku slavio s 2:0.

Za veliko finale Svrake nisu imale na raspolaganju ni prvog, a ni drugog vratara. Nick Pope imao je crveni karton, a Martin Dubravka već je igrao za United ove sezone, tako da nije mogao braniti za još jedan klub.

Tako je njemački vratar, pomalo neočekivano, dobio priliku na vratima i sve iznenadio neobičnim rukavicama u smeđoj boji. Radi se o posebnom modelu koji izrađuje mala njemačka kompanija, a u proizvodnji ne koriste sirovine životinjskog podrijetla.

Navija Deportiva iz La Corune na Riazoru Čudesno su srušili Real i Barcu i zadivili Europu: "Danas bi ta dvojica vrijedila 200 milijuna eura" divider

"Loris voli rukavice s malo tanjim gornjim dijelom, one mu daju najveću moguću fleksibilnost. Napravili smo lijep i jednostavan model", otkrio je glavni čovjek kompanije Christoph Nowak, prenosi Footy Headlines.

Osim Kariusa, spomenuti model rukavica nose Marcel Lotka i Christian Fruechtl.

Tragičar finala Lige prvaka

Inače, njegova karijera djelovala je vrlo dobro do finala Lige prvaka 2018. godine, kad je branio za Liverpool te izravno skrivio dva gola za Real Madrid, time i poraz Redsa.

Nakon toga je otišao na posudbu u Bešiktaš, gdje je bio standardan, ali kiksovi su mu postali navika, pa Turci nisu bili zainteresirani s njim nastaviti suradnju.

Ako mu već ne ide na terenu, itekako mu dobro ide u ljubavi. Već je nekoliko mjeseci u ljubavnoj vezi s najpoznatijom sportskom novinarkom Dilettom Leottom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider