Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Klopp se s tim pomirio

Katastrofalne vijesti za Liverpool uoči uzvrata protiv Atletico Madrida u Ligi prvaka

Liverpool će biti znatno oslabljen u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon nevjerojatnih šest mjeseci nogometa koji je prikazao Liverpool proživljava jako teške dane u sezoni. Prošle nedjelje upisao je prvi poraz u premierligaškoj sezoni na gostovanju kod Watforda (3:0), a prije dva dana je ispao i iz FA Cupa nakon 2:0 poraza kod Chelseaja.

Prethodno tome doživio je minimalni poraz na gostovanju kod Atletico Madrida u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, gdje brani naslov prvaka.

gol expired Senzacionalni preokret Goje za vodstvo Hrvatske u Davis Cup susretu protiv Indije divider

Kao "šlag na tortu" stigla je i ozljeda prvog vratara Alissona Beckera, koji je lani bio jedan od ključnih ljudi na putu Redsa do titule prvaka Europe i ostanku momčadi do posljednjeg kola u utrci za naslov prvaka u Premierligi. On je zaradio ozljedu kuka, koja će ga udaljiti s travnjaka minimalno tjedan dana.

"Ozlijedio je mišić u području kuka. Neće igrati ovog vikenda i nisam siguran da će igrati za tjedan dana protiv Evertona", otkrio je Jurgen Klopp na presici.

gol expired Apsolutni hit: Dvogodišnji Amerikanac ne prestaje izvikivati ime Bojana Bogdanovića divider

Susret protiv Evertona dolazi nakon uzvrata protiv Atletica u Ligi prvaka, što znači da se Klopp već pomirio s činjenicom da ga neće imati na raspolaganju.

Umjesto Alissona branit će rezervni vratar Adrian, koji je ovog tjedna u utakmici FA Cupa napravio veliko pogrešku kod prvog pogotka, koji je usmjerio ostatak susreta.

gol expired Kraljevi budućnosti: Ovako će uskoro izgledati udarna momčad Real Madrida divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider