Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrsaljko vrlo dobar

Atletico iznenadio Liverpool: Madriđani slavili protiv aktualnog prvaka Europe

Atletico je pobijedio Liverpool 1:0 na Wanda Metropolitanu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka…

U prvom susretu osmine finala nogometne Lige prvaka Atletico Madrid je pobijedio europskog prvaka Liverpool sa 1-0.

Atletico je srušio europskog prvaka golom Saula Nigueza u 4. minuti.

Šime Vrsaljko je za Atletico krenuo od početka odigravši cijeli susret, dok Dejan Lovren nije bio niti na klupi Liverpoola.

gol expired Haaland torpedirao PSG: Borussia srušila Parižane, Neymar zabio važan gol divider

Do gostovanja u Madridu, Liverpool je ove sezone odigrao 41 utakmicu u svim natjecanjima upisavši svega dva poraza - prvi na otvaranju Lige prvaka na gostovanju kod Napolija (0-2), a drugi u engleskom Liga kupu od Aston Ville (0-5), no "Redsi" su u toj utakmici nastupili s U-23 momčadi, najmlađom postavom u 127 godina dugoj klupskoj povijesti.

gol expired Dinamo predstavio pojačanja, Mamić otkrio: "Doveli smo mladu nadu iz europskog velikana" divider

Protiv Atletica doživjeli su i drugi poraz u elitnom natjecanju "Starog kontinenta". Domaćin je sjajno ušao u susret i već u 4. minuti je stigao do vodstva, a pogodak je nakon ubačaja iz kornera zabio Saul Niguez.

Domaćin je u 27. minuti imao još jednu sjajnu priliku, no Alisson Becker je obranio udarac Alvara Morate. Europski prvak je u prvih 45 minuta dominirao u posjedu lopte, ali nije uputio niti jedan udarac u okvir gola Jana Oblaka.

gol expired "Iron Mike" otkrio čime ga je Fury zaprepastio, a Kličko vraća li se u ring i tko će ujediniti naslove divider

Momčad Jurgena Kloppa i u nastavku je dominirala, ali bez konkretne završnice. Najbolju priliku gosti su imali u 73. minuti, no Jordan Henderson je pucao pored gola.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider