Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ozljeda Kovačića

Chelsea izbacio Liverpool iz FA kupa, Bilićev WBA ispao nakon drame s Newcastleom

Nogometaši Chelseaja pobijedili su Liverpool s 2:0 u osmini finala FA kupa, dok je Bilićev WBA poražen kod kuće od Newcastela s 3:2.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelsea je pred svojim navijačima nanio Liverpoolu treći poraz u zadnje četiri utakmice i izbacio ga iz FA kupa. Lampardova momčad slavila je golovima Williana i Barkleyja, a rezultat je mogao biti i veći da je Pedro zabio iz stopostotne situacije kad je izašao sam pred vratara Redsa.

Jürgen Klopp je na teren poslao skoro najjači sastav, a jedine bitne promjene dogodile su se na golu i u vrhu napada. Adrian je branio umjesto Alissona, dok su Minamino i Origi zaigrali umjesto Salaha i Firmina. I upravo je Adrian bio taj koj ije napravio pogrešku u 13. minuti kada je primio pogodak po sredini gola.

Standardni prvotimac Chelseaja Mateo Kovačić napustio je igru u 42. minuti zbog ozljede, dok stoper Dejan Lovren nije bio u sastavu Liverpoola.

Liverpool je ovime doživio drugi uzastopni poraz nakon što je izgubio u Premierligi od Watforda rezultatom 3:1.

Vodeća momčad Druge lige West Bromwich Albion, kojeg vodi Slaven Bilić, na domaćem terenu je poražena od Newcastlea s 2:3.

Dvostruki strijelac za goste bio je Miguel Almirón (33, 45+1), a jedan gol zabio je Valentino Lazaro (47), dok su za West Bromwich Albion zabili Matt Phillips (74) i Kenneth Zohore (90+3). Hrvatski veznjak Filip Krovinović igrao je za WBA od 57. minute.

gol expired Francuzi se oglasili o ždrijebu, prisjetili se i finala s Hrvatskom: "Kompliciran ždrijeb, prestižni protivnici" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider