Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čestitao suparniku

Leko nakon susreta detektirao glavni Hajdukov problem: ''Ne možeš biti ozbiljna ekipa ako...''

Trener Hajduka Ivan Leko prokomentirao je poraz na Rujevici.

Ivan Leko (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

Rijeka je uvjerljivo slavila u Jadranskom derbiju 2:0 na Rujevici, Hajduk je izgledao slabo, jalovo, pogotovo u prvih 45 minuta.

Bijeli nisu ozbiljnije prišli vratima Labrovića u prvom dijelu, nešto bolju igru prikazali su u drugom dijelu, ali kada je Hajduk pritiskao, Rijeka je prelomila utakmicu drugim pogotkom.

Trener Hajduka Ivan Leko realno je prokomentirao poraz na Rujevici.

gol expired Sin Roka Ukića ubacio 45 poena Zvezdi: Split osvojio naslov divider

''Izgubili smo zasluženo. Rijeka je bila bolja. Znali smo da će nam biti teško. Psihološki je bilo teško pripremiti ekipu. Imali smo izostanke. Imali smo dobrih momenata. Pokušali smo, htjeli smo. Nedostajalo je izrazitih šansi. Trebamo prihvatiti da je Rijeka bila bolja'', rekao je Leko.

Hajduk je igrao polufinale Kupa protiv Slavena sredinom tjedna, je li došlo do zamora materijala?


''To se može uzeti kao razlog, ali ako gledamo da se svaka tri dana igraju utakmice u Europi. Ako želiš nešto, na to se moraš priviknuti. Da smo zabili za 1:1, bilo bi možda drugačije, ali moraš biti bolji, parirati. Moramo više trenirati. Imamo vremena da budemo ponizni i pokušamo rasti'', poručio je trener Bijelih.

''Ključan problem je obrana''


Činilo se da je Hajduk povezao nekoliko utakmica bez primljenog pogotka, ali danas je opet dopustio Rijeci previše prilika i pokušaja prema vratima Lučića, koji je nekoliko puta spašavao Bijele.

''To je ključan problem. Ne možeš biti ozbiljna ekipa ako svaku utakmicu primiš dva gola. Mi primamo golove, a naših igrača je više u šesnaestercu. Fali nam odavno obrambena grinta. To se vidi.''

Armada Torcida vikala: ''Riječki Srbi''; Armada odgovorila: ''Vi ste Titovi, Tito je vaš'' divider

Idući tjedan Varaždin, ali bez Vuškovića i Pukštasa, koji idu u Ženevu pomoći juniorima da ostvare povijestan rezultat.

''Mi ne možemo spojiti normalan tjedan. To su treninzi s 12-13 igrača. Ne veseliš se sljedećem tjednu kada znaš da neće biti normalno. Nadam se da će Vušković i Pukštas s juniorima osvjetlati obraz našeg kluba'', zaključio je strateg Hajduka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider