Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tvrda utakmica

Leko: ''Nismo mi ništa posebno s ove dvije pobjede''; Zekić u svom stilu: ''U korizmi smo se odrekli golova i bodova''

Ivan Leko i Zoran Zekić prokomentirali su utakmicu 26. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Slaven Belupa.

Ivan Leko i Zoran Zekić (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Hajduk je slavio 1:0 na Poljudu protiv Slaven Belupa u sklopu 26. kola SuperSport HNL-a.

Utakmicu je bilo teško gledati na momente, Podravci su od prve sekunde susreta stali u gust blok i tražili svoje prilike iz tranzicije. Hajduk je pak bio nešto dominantniji, ali niti Bijeli nisu uspjeli kreirati mnogo šansi pred vratima Slavena zbog navedenog autobusa ispred golmana Čovića.

Patterson vs. Ashmoz VIDEO Izraelac sjajnim nokautom ugasio gotovo 20 centimetara višeg borca divider

Naposljetku, Čović je kapitulirao u 73. minuti susreta kada je Mikanović precizno odmjerenim, ali i silovitim udarcem s ruba kaznenog prostora bacio tribine u trans.

Leko čvrsto na zemlji

''Očekivano teška utakmica. Protivnik je dobar, organiziran, u osam utakmica su primili samo pet golova. Protiv dobrih protivnika uzimaju bodove. Nikad ne znaš kako će doći. Igraju razne formacije. Nije se zgodno pripremiti. Mislim da smo bili maksimalno koncentrirani, imali smo dobru kontrolu i dosta šansi. Čestitam momcima na ozbiljnosti i dobroj partiji. Kada je tako Bog te nagradi. Nakon dva mjeseca u svlačionici se vidi smiješak'', rekao je Leko nakon utakmice te dodao:

Torcida Dnevnik Nove TV doznaje: Torcida se vraća na utakmice reprezentacije, pogledajte reakcije divider

''Imamo dvije utakmice zaredom u kojima nismo primili gol. Obrana kreće od napadača. To je dobro izgledalo. U fazi napada imamo dosta pogrešaka. Po meni je realniji rezultat 3:0 nego 0:0. Sada imamo dva tjedna za trenirati u miru, pripremati se i biti bolji. Nama je proljeće loše, 20 pobjeda zaredom to ne može ispraviti. Nismo mi ništa posebno nakon dvije pobjede, ali nismo ni bili drama. Gledamo puno europskih utakmica. Kada nekome fale dva igrača svi kukaju. Nama nedostaje sedam-osam startera. Da se vadim na to, to bi bilo smiješno'', tvrdi strateg Bijelih.

Zekić u svom stilu komentirao poraz

Zekićeva momčad je dala sve od sebe, obrambeno su izgledali zaista kompaktno, ali trenutak nepažnje koštao ih je velikog boda.

''Ne znam što bih komentirao. Hajduk je pobijedio. Mi smo imali namjeru da budemo opasniji prema naprijed, ali nismo uspjeli. Utakmicu je bilo jako teško gledati. Nemam što prigovoriti svojim igračima po pitanju pristupa, ali prema naprijed u nekim trenucima bilo je to nedostojno prvoligaškog nogometa'', rekao je Zekić, a zatim dodao:

Cristiano Ronaldo VIDEO Ronaldo podsjetio na najbolje dane iz Uniteda: Kakav projektil iz slobodnjaka s 30 metara! divider

''Prošle godine sam sa zamjenama pogađao, ispadao sam pametan, a sada je drukčije. Prije pogotka sam izvadio krilnog igrača. Mi smo se u korizmi odrekli i golova i bodova. Hvala Bogu korizma traje još malo'', zaključio je karizmatični Zekić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider