Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zabio dva pogotka

Legendarni Nijemac nakon utakmice prišao Hrvatu i čestitao: Usporedio ga s Lewandowskim

Bivši hajdukovac oduševio je predstavom u njemačkom Kupu.

Ivan Prtajin (desno) (Foto: Paun Paunovic/Cropix)

Ivan Prtajin, nekoć talentirani napadač Hajduka, zabio je dva gola za Wehen protiv RB Leipziga (2:3) u njemačkom Kupu i privukao veliku pozornost njemačke javnosti.

Na poluvremenu utakmice njegovom je predstavom bio oduševljen i legendarni njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger, koji ga je usporedio sa sjajnim napadačem Bayerna i Barcelone.

"Takvog napadača nisam vidio od Roberta Lewandovskog", pohvalio je Prtajina, koji je pred početak sezone dao veliki intervju za gol.hr i najavio svoj daljnji uspon u njemačkom nogometu. 

No hrvatski napadač nije stao na tome, zabio je još jedan pogodak u nastavku susreta i potpuno očarao Schweinsteigera koji mu je odlučio pružiti ruku i čestitati nakon posljednjeg sučevog zvižduka.

Joško Gvardiol i Jack Grealish VIDEO Grealish se složio na travnjak nakon Gvardiolova poteza: Prvo se čuo jauk pa smijeh divider

Brzo su do hrvatskog napadača stigle pohvale od njemačke legende:

"Osjećaj je nevjerojatan, teško je opisati kakav je to ponos i zadovoljstvo. Treniraš, radiš, trudiš se i onda se to sve naplati. Bog ti sve vrati u životu, idemo dalje, čeka me još puno posla ove sezone, a onda ćemo razmišljati o nekim većim stvarima", kazao je Prtajin.

Što je Prtajin rekao u velikom intervju za gol.hr možete pročitati ovdje.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider