Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
popljuvali zlatne lopte

Poznati sportski mediji uništio Modrića u svojim zloglasnim ocjenama: "Cityjev pritisak ga je pojeo, fizički su ga izdominirali"

Luka Modrić za svojih 60 i kusur minuta u debaklu Reala kod Cityja dobio je mizernu trojku od mogućih 10 u zgloglasno strogim L'Equipovim ocjenama. Dokaz koliko su rigorozni jest činjenica kako je Haaland za sudjelovanje u povijesnom gaženju Reala dobio - samo pet.

Karim Benzema i Luka Modrić (Foto: Afp)

Zvijezde Real Madrida poput Luke Modrića i Karima Benzeme brutalno su nisko ocijenjeni u zloglasnom L'Equipovom izvještaju, jedan od najuglednijih sportskih medija u svijetu Hrvatu i svom sunarodnjaku dali su mizerne trojke od moguće ocijene deset…

Real Madrid u srijedu je pometen 4:0 u domu Manchester Cityja, čime se najtrofejniji klub u ovom natjecanju oprostio od sna o novom finalu Lige prvaka i novoj obrani naslova.

Luka Modrić Modrić ljutito zagalamio u svlačionici nakon Realova fijaska u Manchesteru: Evo što je uzviknuo! divider

L'Eequipe mu dao mizernu trojku

Strani mediji bili su nemilosrdni prema najboljim igračima Kraljevskog kluba za sinoćnji debakl na Etihadu, pa su u najstrožem od svih sportskih sudova, francuskom L'Equipeu čak petorica realovaca dobili ocjene 3/10, kao Luka i Benzema.

Kako bismo vam stavili u perspektivu koliko su Francuzi strogi, reći ćemo samo kako su Erlingu Haalandu dali peticu od deset za sinoćnje gaženje 14-erostrukog prvaka Europe 4:0.

Kevin De Bruyne VIDEO Otkriveno što se De Bruyne derao Guardioli za vrijeme utakmice divider

Unitšili Realove Zlatne lopte

Realove Zlatne lopte, Luka Modrić i Karim Benzema, od svog će obraza morati odbiti veći dio kritike za ovaj težak poraz. Što poraz, povijesnu šamarčinu na najvećoj sceni. U povijesno niskim ocjenama pridružit će im se kolege Eduardo Camavinga, Fede Valverde i Rodrygo, koji su identično ocijenjeni.

Najbolji igrač Reala bio je golman Thibaut Courtois, koji je unatoč tome što je četiri puta morao po loptu u mrežu, dobio sedmicu za jedan od najtežih dana u njegovoj karijeri na golu Kraljevskog kluba.

Vinicius i Carlo Ancelotti Ogorčeni Vinicius eksplodirao ispred Ancelottija: "Ovo nam se ne smije dogoditi sljedeće sezone!" divider

Pojeo ga je Cityjev presing

U opisu ocjene L'Equipe piše kako je Modrića "pojeo Cityjev presing, a utjecaj Realova veterana na utakmicu limitiran je Realovim manjkom posjeda lopte u susretu.

"Bio je nevidljiv veći dio vremena, igrač kao on teško se može istaknuti, ako njegova momčad ne dodirne loptu“, dodaju.

Luka Modrić, Antonio Rüdiger i Carlo Ancelotti Madridske perjanice razočarane Realovom igrom, Modriću loše ocjene: "Ancelotti treba četiri-pet pojačanja" divider

"Fizički su ga izdominirali, Cityjev pritisak ka ga je pojeo i zapravo nije ni ušao u utakmicu pošteno.“

Prema Lukinom kolegi i vlastitom sunarodnjaku su još okrutniji:

"Benzemini dani čudotvorca su daleko iza nas, fizički su ga potpuno izdominirali u dvije utakmice…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider