Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PREDSTAVLJANJE KAKVO ZASLUŽUJE

VIDEO Kovačić stigao u Manchester City: Pogledajte kako je klub predstavio svog najtrofejnijeg nogometaša

Prvo veliko ovosezonsko pojačanje Manchester Cityja stiglo je na Etihad.

Mateo Kovačić stigao je na stadion Etihad, gdje je snimio video kojim ga je njegov novi klub, prvak Europe Manchester City, odlučio predstaviti svojim navijačima.

Manchester City Mišljenje da je za Cityjev uspjeh zaslužan isključivo novac je jedna od najvećih sportskih besmislica divider

Hrvatski veznjak bio je vrlo dobro raspoložen, što se može vidjeti iz videa koji je večeras objavljen na službenim kanalima Manchester Cityja.

Odšteta će biti 25 milijuna funti, to će City u Chelseajevu blagajnu isplatiti odmah, dok će pet milijuna eventualno doći kroz bonuse.

Pola milijuna eura za Dinamo

Zbog UEFA-inih pravila otprilike pola milijuna eura trebalo bi pripasti i Dinamu, koji je Mateo napustio prije deset i pol godina. Tada je prešao u milanski Inter, a iz njega se preselio u Real pa u Chelsea.

Marcelo Brozović, Ivan Perišić i Andrej Kramarić Kritična pozicija hrvatskog nogometa: Za nju nemamo igrača od 2006. godine, a tada se još većinom nije ni koristila divider

Cityju nije bilo problem navesti kako je Mateo dosad osvojio 18 trofeja, pokazali su grafikom i koji su to, a time su samo potvrdili da je on automatski postao najtrofejniji nogometaš u njihovoj svlačionici.

Mateo bi trebao uskočiti u cipele Ilkaya Gundogana, koji je otišao u Barcelonu, no moguće je da vezni red ostane i bez Bernarde Silve, čime bi mu odgovornost bila još veća. No Pep Guardiola najbolje zna zašto ga je doveo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider