Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
i to uoči el clasica

Klopp ujedinio Real i Barcu spornim izjavama: Španjolci ga sprdaju poklonom, Koeman ga kritizirao

Umjesto tenzija, uoči El Classica Real i Barcelona zabavljaju se stadionom i Kloppovim izjavama o njemu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rivalstvo Real Madrida i Barcelone jedno je od najžešćih u svijetu sporta, ali da i oni mogu povremeno stati na istu stranu, pokazuje slučaj Jürgena Kloppa.

Uoči utakmice Lige prvaka protiv Reala Klopp je diskreditirao stadion Alfredo Di Stefano na kojem igra Real dok se ne obnovi Santiago Bernabeu.

"U posljednje vrijeme igramo pred praznim tribinama, ali Anfield je barem stadion. Ovo je igralište za trening. Kao da dođemo igrati protiv Manchester Uniteda i igramo na njihovom pomoćnom terenu. Čudno je", izjavio je Klopp.

Klopp će dobiti maketu spornog stadiona

Njegove izjave glasno su odjeknule, pa su mu tako Španjolci pripremili posprdan poklon. Tvrtka Eleven Force, koja proizvodi službene makete mnogih španjolskih stadiona, odlučila je poslati Kloppu prigodne poklone.

Tako će na adresu njemačkog trenera stići 3D maketa stadiona Alfredo Di Stefano, ali to nije sve...

gol expired Pogledajte kako izgleda razrušeni Santiago Bernabeu: Umjesto zvijezda Reala, po njemu se kreću bageri i kamioni divider

"Znamo da je Jürgen čovjek sjajnog smisla za humor i da će mu se svidjeti poklon. Kao dodatak, šaljemo mu model Wanda Metropolitana kao podsjetnik na finale Lige prvaka koju je tamo osvojio 2019. Poslat ćemo i maketu Son Moixa, da ima kada odluči preuzeti Mallorcu", poručili su šaljivi Španjolci.

"Klopp pokušava omalovažiti veliki klub poput Real Madrida"

Kritike su uskoro stigle i iz Barcelone. Trener Ronald Koeman prokomentirao je slučaj na press-konferenciji uoči subotnjeg El Clasica koji će se odigrati baš na Di Stefanu.

"Klopp je pokušao omalovažiti veliki klub poput Real Madrida, koji je odlučio obnoviti stadion dok se igra bez navijača. Navikli su igrati na tom terenu, protivnici tamo moraju igrati, to za mene uopće nije važno pitanje", rekao je Koeman.

Sve je još ranije komentirao i Zinedine Zidane.

"Ovo je naš stadion. Igramo na njemu i ponosni smo što igramo na njemu, na stadionu Alfreda di Stefana", poručio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider