Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije bio njegov dan

Klopp nervozan: Izvrijeđao Realov stadion, pa suca optužio da ga sabotira

Jürgen Klopp je priznao da je Real bio bolji, ali imao je nekoliko zamjerki.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jürgen Klopp na glasu je kao jedan od najsimpatičnijih likova u svijetu nogometa. Uvijek nasmiješeni Liverpoolov trener osvojio je mnoge svojim temperamentom, pristupačnošću i duhovitim izjavama.

No, u posljednje vrijeme Klopp kao da nije svoj. Pretvorio se u često nervoznog i čangrizavog tipa, a umjesto duhovitih izjava, sve češče slušamo traženje isprika za poraze zbog najrazličitijih razloga.

Iznimka nije bio na poraz od Real Madrida od 3:1. Doduše, Klopp je priznao da je Real bio bolji, ali opet je imao zamjerke na sve i svašta. Počeo je s Realovim privremenim stadionom Alfredo Di Stefano, gdje Kraljevski klub igra dok se obnavlja Santiago Bernabeu.

gol expired Utakmica života osporavanog realovca: Suigrači mu nisu htjeli dodavati, a sada mu kliče Sergio Ramos divider

"U posljednje vrijeme igramo pred praznim tribinama, ali Anfield je barem stadion. Ovo je igralište za trening. Kao da dođemo igrati protiv Manchester Uniteda i igramo na njihovom pomoćnom terenu. Čudno je", rekao je uoči utakmice.

Nakon utakmice se obrušio na sunarodnjaka, suca Felixa Brycha, za kojeg smatra da iz nekog razloga ne voli njegova igrača Sadija Manea. Mane je u nekoliko navrata tražio prekršaj nakon duela s realovcima, nekad i u opasnoj zoni, ali sudac je uglavnom pokazivao da se igra dalje.

gol expired U Borussiji poludjeli, sudac ih teško oštetio protiv Man Cityja: "Toliko kamera imaju..." divider

"Ne razumijem što je napravio. Izgledalo mi je kao da je to bilo nešto osobno. Bio je to čisti prekršaj, a on se ponio kao da je Mane simulator. Nakon toga Maneu ništa nije išlo. To nije u redu. Rekao sam mu to nakon utakmice, da je to bilo nepošteno", rekao je.

No, Klopp je ipak priznao da "nije sudac izgubio utakmicu". Zanimljive su i njegove izjave iz kojih se može protumačiti da baš i ne vjeruje u preokret sličan onome protiv Barcelone prije dvije godine kada su Redsi nadoknadili 3:0 na svom terenu.

"Bilo je to potpuno drugačije. Kada pogledate utakmicu, vidite da je 80 posto toga bila atmosfera na stadionu. Tada smo imali navijače i ne znam možemo li to napraviti, ali pokušat ćemo. Bit će to težak zadatak", zaključio je Klopp.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider