Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nijemac je nervozan

Nije dugo čekao na odgovor: Pročitajte što je Zidane poručio Kloppu

Francuz je kratko odgovorio Jürgenu Kloppu koji se požalio na izgled Realovog stadiona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener madridskog Reala Zinedine Zidane odgovorio je Jürgenu Kloppu, treneru Liverpoola koji se požalio na privremeni stadion Reala, nakon poraza u četvrtfinalnom susretu Lige prvaka.

Nakon što ih je Real Madrid porazio s 3:1 u prvom četvrtfinamom susretu Lige prvaka, njemački je trener pokazao svoje drugo lice. Od pristupačnog i vječito nasmiješenog, pretvorio se u čangrizavog i nervoznog tipa kojemu smeta sve i svašta. 

Od suca utakmice Felixa Brycha, pa do izgleda privremenog stadiona madridskog Reala, koji je nazvan po klupskoj legendi Alfredu di Stefanu.

  gol expired Klopp nervozan: Izvrijeđao Realov stadion, pa suca optužio da ga sabotira divider

"U posljednje vrijeme igramo pred praznim tribinama, ali Anfield je barem stadion. Ovo je igralište za trening. Kao da dođemo igrati protiv Manchester Uniteda i igramo na njihovom pomoćnom terenu. Čudno je", izjavio je Klopp.

Zidane nije trošio puno riječi na odgovor

No, trener Liverpoola nije trebao dugo čekati na odgovor. Iz Reala su poručili da su dimenzije i kvaliteta terena, jednake dimenzijama i kvaliteti terena na glavnom stadionu. 

Na to se kratko nadovezao i Zinedine Zidane.

"Ovo je naš stadion. Igramo na njemu i ponosni smo što igramo na njemu, na stadionu Alfreda di Stefana, poručio je Zidane.

Podsjetimo, zbog velike rekonstrukcije glavnog stadiona, Madriđani ne mogu igrati svoje utakmice na Santiago Bernabeu, već na pomoćnom stadionu Alfredo di Stefano koji je dio njihovog trening-centra.

Uzvratna utakmica četvrtfinala Lige prvaka između Liverpola i Real Madrida na rasporedu je 14. travnja u 21 sat.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider