Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
veliki projekt

Pogledajte kako izgleda razrušeni Santiago Bernabeu: Umjesto zvijezda Reala, po njemu se kreću bageri i kamioni

Nogometaši Real Madrida prepustili su mjesto na terenu bagerima i kamionima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Obnova Santiago Bernabeua u punom je jeku. Realov dom trebao bi uskoro dobiti novo ruho, a dotad, Real igra na pomoćnom stadionu Alfredo Di Stefano, terenu koji se baš i nije svidio Jürgenu Kloppu.

No, Nijemac će, kada i ako u budućnosti jednom posjeti novi Bernabeu, zasigurno biti zadovoljan. Modernizirana verzija mitskog stadiona imat će krov koji će se moći putpuno zatvoriti, a višenamjenski teren mijenjat će se po potrebi, pa će tako Bernabeu moći ugostiti koncerte, teniske turnire, utakmice NBA lige...

Kako to sad izgleda, pokazuje video koji je snimio novinar madridske Marce Javier Caireta. Tribine izgledalo manje više iste kao prije, ali okolica je puna kranova, dok travnjak ne postoji. Tamo gdje su nekad trčale Realove zvijezde i njihovi protivnici, danas se kreće teška mašinerija.

gol expired Sulud pothvat golog Španjolca: Skrivao se 14 sati potpuno gol, a onda je napravio šou divider

Osim na terenu i krovu, novinar Marce napomeno je i da se radi na ložama. Nema sumnje da će gledatelji iz njih uživati u kraljevskom luksuzu.

Osim nogometa i svih društvenih pojava koji s njim dolaze, bitan dio rivalstva Reala i Barcelone su i stadioni. Cilje je nadmašiti konkurenta po luksuzu, kapacitetu, arhitektonskim dostignućima...

Čini se da će tu Real prijeći u vodstvo jer Barcelona već 14 godina planira novi Camp Nou, ali još se nisu pomaknuli s mrtve točke.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider