Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Službeno

Jurgen Klopp suspendiran: Evo koliko neće smijeti voditi Liverpool s klupe

Kloppu dvije utakmice zabrane vođenja momčadi i 75 tisuća funti.

Jurgen Klopp (Foto: Afp)

Menadžeru nogometaša Liverpoola, Nijemcu Juergenu Kloppu, disciplinsko tijelo Engleskog nogometnog saveza (FA) izreklo je dvije utakmice zabrane vođenja momčadi zbog komentara o sucu Paulu Tierneyju nakon pobjede Liverpoola nad Tottenhamom u travnju

U spomenutoj utakmici, odigranoj 30. travnja, Klopp se četvrtom sucu unio u lice slaveći pobjednički pogodak Dioga Jote u kasnoj fazi dvoboja, a za to mu je glavni sudac Paul Tierney pokazao žuti karton.

Jurgen Klopp Kloppu prijeti ozbiljna kazna: “Boljet će me nekoliko dana, suca ne“ divider

Klopp je kažnjen nakon što je priznao da je u svojim komentarima optužio Tierneyja da ima nešto protiv njegove momčadi, dovodeći u pitanje sučevo poštenje i implicirajući njegovu pristranost.

Osim zabrane vođenja momčadi, menadžer Liverpoola je kažnjen i novčano sa 75.000 funti.

Jurgen Klopp Klopp žestoko najavio: "Ovog ljeta nema odmora! divider

“Prva utakmica zabrane vođenja momčadi stupa na snagu odmah, a druga neće biti aktivirana do kraja sezone 2023./24. pod uvjetom da u međuvremenu ne počini daljnje kršenje članka E3 pravilnika FA-a", stoji u priopćenju Engleskog nogometnog saveza.

Liverpool će tako biti bez Kloppa na klupi u subotnjem dvoboju 37. kola Premier lige, u kojem će na Anfieldu gostovati Aston Villa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider