Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
je li potreban?

VIDEO Hajdukovo goruće pitanje: "Treba li ući u taj posao ili ne"

Vani je 36. epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu.

Najbolji nogometni podcast koji prati Supersport HNL, Utakmicu po utakmicu, stigao je do 36. epizode na gol.hr-u. Domaće prvenstvo ulazi u ludih posljednjih 180 minuta, poznato je jedino tko će biti prvi, a tko drugi, sve ostalo još treba odlučiti.

Hajduk je u prošlom kolu pobijedio Osijek 3:0, a jedan od strijelaca je bio Chidozie Awaziem.

"Ove sezone je najprije ostavio dobar dojam pa su ga prozivali, slično kao Bovrevkovića i sad ti ponovo vraća. Pet golova ove sezone je fantastičan učinak za stopera. To su sjajni udarci, izvrsne reakcije u 16. metara, to je finta ramenom pa gol protiv Lokomotive.“

"Ima tu kvalitetu i zna s loptom. Ima igrački pedigre. Trenutačno je na posudbi iz Boaviste, ima tu otkupnu klauzulu. Pitanje je hoće li Hajduk ići u taj posao ili ne. Mislim da je trenutačno jedna od većih dvojbi za njih. Imao je u prvom dijelu sezone tih žutih minuta, ali i sjajnih trenutaka. To je svakako jedna od dvojbi za Hajduk“, objasnio je Ivan Ljubić.

Više o ovoj utakmici, ali i ostalim aktualnostima iz proteklog kola Supersport HNL-a pratite u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu na gol.hr-u svaki ponedjeljak od 21 sat:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider