Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Uvijek smo punili Kranjču"

Karoglan: "Ako tako uđu u utakmicu, odmah će izići. Tablica je nerealna, Lokomotiva je ključna"

Ovog petka igra se prva utakmica 18. kola Lokomotiva - Hajduk od 17:30.

Mislav Karoglan (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Trener Mislav Karoglan najavio je gostovanje Hajduka kod Lokomotive u sklopu 18. kola SuperSport HNL-a u Kranjčevićevoj.

Za sutrašnju utakmicu upitna su dva igrača, a možda i Aleksandar Trajkovski, koji se vraća nakon ozljede. Lokomotiva nije u bajnoj formi, u posljednjih sedam susreta nije slavila, no ima čak pet remija.

Mislav Karoglan i Marko Livaja Kako to da Karoglan vodi Hajduk bolje od Leke? "Polako, Dinamo još uvijek ima jači kadar, a derbi će biti vrlo važan" divider

"Gledao sam sve utakmice, igraju puno bolje nego što imaju bodova. Mlada, poletna momčad koja je drukčija od cijele lige. Momčad koja radi dobar posao sezonama i ima kontinuitet trenera", rekao je pa se osvrnuo na Silvija Čabraju:

"Imam visoko mišljenje o njemu, mislim da su najvertikalniji u ligi, a da to ne spada u napucavanje. Sposobni su prilagoditi se profilu igrača koji imaju, radi sjajan posao, vidi se sinergija škole nogometa i prve momčadi."

Petorici igrača prijeti treći žuti

Čak petorici igrača zbog žutih kartona prijeti neigranje u derbiju protiv Dinama na Maksimiru. Hoće li igračima reći da malo pripaze?

"Neću im dati nikakve savjete. Ako tako uđu u utakmicu, odmah će izići. Ovo mi je ključna utakmica, ne razmišljam o kartonima. Ako si pravovremen, nećeš dobiti karton. Uđemo li s logikom da se moramo paziti kartona, onda smo nešto promašili", rekao je pa odgovorio na pitanje bježe li igračima misli na derbi:

Torcida u Kranjčevićevoj Adventsko-hajdučki petak u Zagrebu: "Ne mogu ni zamisliti što će to biti" divider

"Ne smiju bježati misli na derbi. Momčad je svjesna da je tablica nerealna jer drugi imaju puno utakmica koje trebaju nadoknaditi, svjesni su da je to sve u bod. Nitko nam ništa neće pokloniti, moramo konstantno uzimati bodove, to je jedini način da se osvoji titula."

Bilo je riječi o dugačkim redovima pred blagajnama stadiona u Kranjčevićevoj, za utakmicu vlada veliko zanimanje.

"Malo se previše o tome piše, važno je što će biti u petom mjesecu, a sve prije toga je uvertira. Kamo god idemo, punimo stadione, sada još malo više jer smo na poziciji na kojoj nismo bili godinama. I prije smo punili Kranjčevićevu, sada još više. Nadamo se da nećemo razočarati."

Osvrnuo se na Rokasa Pukštasa

Engleski mediji počeli su pisati o interesu Arsenala za Rokasom Pukštasom, kojeg pak uspoređuju s Thomas Müllerom:

"Ima neke sličnosti s Müllerom i Pašalićem, po profilu ih možemo usporediti, ali Rokas mora još dosta pure pojesti da bi došao na Pašalićevu razinu."

Rokas Pukštas Arsenal već u siječnju želi dovesti Rokasa Pukštasa? S njim žele osvojiti ogromno tržište divider

Za kraj Karoglan je dobio pitanje hoće li tražiti novi ugovor od Hajduka zbog dobrih rezultata:

"Ma nije mi to ni na kraj pameti, nešto posebno ne vjerujem u ugovore."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider