Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ulaganje u infrastrukturu

VIDEO Istra otvorila još jedan teren u nogometnom kampu: Pogledajte sjajnu snimku iz zraka

Istarski prvoligaš nastavlja s ulaganjem u nogometnu infrastrukturu.

Istra 1961 otvorila je drugi teren u nogometnom kampu koji se nalazi nedaleko Pule, u općini Bale.

Hrvatski prvoligaš sada na raspolaganju ima dva terena s prirodnom travom, teretanu, klupske prostorije, svlačionice i ostalo.

Nakon svečanog otvaranja, kojem su prisustvovali predsjednik kluba Branko Davide Vincenti, izvršni direktor Mikel Lauzurica Evolet i načelnik općine Bale Edi Pastrovicchio, nogometaši su odradili prvi trening na novom terenu.

Mislav Karoglan i Marko Livaja Kako to da Karoglan vodi Hajduk bolje od Leke? "Polako, Dinamo još uvijek ima jači kadar, a derbi će biti vrlo važan" divider

"Zaista smo sretni što napredujemo sa zacrtanim koracima izgradnje nogometnog kampa u Balama. Vrlo smo zahvalni Općini Bale, koja je, bez sumnje, savršen partner na tom putu.

Naša prva momčad sad će trenirati u boljim uvjetima. Nastavljamo s planom dovođenja u Bale naših igrača akademije koji se natječu u prvom rangu, a u planu je i izgradnja trećeg terena. Kao i uvijek, odgovorno s ulaganjem", kazao je izvršni direktor Istre 1961.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
VOX POPULI o jednoj od najkontroverznijih sudačkih odluka u povijesti Vatrenih... ⚽✅✌

📸: Damir Krajač/CROPIX
Uoči utakmice Hrvatske i Poljske, naš
@susjedbobo i @stipeantonijevic nastavljaju sa svojim kreativnim predstavljanjem zemalja protiv kojih igraju Vatreni. ⚽

Tako ćete moći naučiti nešto o povijesnim ličnostima koje je dala Poljska, saznati zašto su Poljacima Speedway i Strongman draži od nogometa, te vidjeti kojoj životinji mogu zahvaliti za omiljeno nacionalno piće. 🇵🇱
Hrvatska reprezentacija bila je na pragu prolaska u četvrtfinale u Ligi nacija u Varšavi, no Poljaci su uspjeli stići prednost Vatrenih i nadoknaditi dva gola razlike.

Naši nogometaši nisu iskoristili ovu priliku, ali i dalje imaju sve u svojim rukama za najmanje drugo mjesto u grupi 1, koje vodi u četvrtfinale. 💪🔥🇭🇷

Više na portalu @golhr.

📸: AFP
"Nema mjesta nezadovoljstvu i panici." 💪🔥

📸: Damir Krajac/CROPIX